fbpx
krema protiv fleka na licu

Najbolja krema protiv fleka na licu: Neborela

Krema protiv fleka na licu je neizbežan proizvod za ujednačen ten. Šta čini jednu kremu boljom u odnosu na druge? Saznajte i napravite dobar izbor.

Tamne fleke na licu su najčešće uzrokovane poremećajem vezivanja pigmenta melanina u koži.

Iznenadno izbijanje fleka na licu može biti iz brojnih razloga. To mogu biti hormonalne promene, ali i pogrešna nega, nedostatak zaštite od sunca.

Šta je hiperpigmentacija?

 

Hiperpigmentacija, poznata i kao tamne fleke na koži, može nastati iz više razloga.

 • Prvi i najčešći uzrok je izlaganje kože sunčevom zračenju, posebno bez adekvatne zaštite, što podstiče prekomernu proizvodnju melanina – pigmenta koji koži daje boju.
 • Hormonalne promene, poput onih koje se dešavaju tokom trudnoće ili upotrebe kontraceptiva, takođe mogu dovesti do pojave hiperpigmentacije.
 • Starenje je još jedan značajan faktor, jer s vremenom koža postaje podložnija pigmentacijskim promenama.
 • Pored toga, tamne fleke se često javljaju nakon akni i drugih upalnih procesa na koži, kao rezultat postinflamatorne hiperpigmentacije

Fleke na koži predstavljaju bilo koju vrstu traga na koži koje se razlikuje od ostalih mesta promenom boje .

Problem sa flekama je zdravstvene, estetske i emocionalne prirode.

Što se tiče zdravlja, najčešće su benigne, retko kada upućuju na karcinom kože. Ljudi koji imaju fleke na licu su obično opterećeni emocionalno, jer im utiče na izgled.

Upravo zbog toga, krema protiv fleka na licu je neophodno rešenje za ovaj problem.

Ali koja?

Ne lutajte u potrazi, nego odmah pređite na pravu stvar. Krema koja je dobila najviše pozitivnih komentara jeste Neborela krema protiv bora, podočnjaka  fleka na licu. Poznata je po izuzetno visokoj sposobnosti uklanjanja tamnih fleka, te izbleđivanja hiperpigmentisanih mesta na koži. Jednostavnim klikom, i sami ćete se uveriti u jedinstvenost sastojaka, kao i u efektno dejstvo i prednosti ove kreme protiv fleka na licu na linku: https://neborela.com/

Kako krema protiv fleka na licu deluje?

 

Imajući u vidu kompleksnost uzroka koji utiču na stvaranje fleka na licu, zatim učestalost njihovog pojavljivanja, sasvim je neophodno da postoji rešenje u vidu kreme protiv fleka na licu, sastavljene od prirodnih, biljnih sastojaka.

Zaboravili smo na prirodu, zapustili je, usled brzog načina života i onda ni ne očekujemo da dobijemo nešto od nje zauzvrat.

Zaneli smo se veštakim sredstvima za ulepšavanje i negu, a onda nas je Neborela podsetila da priroda nije osvetoljubiva prema našem delanju i da su prirodni sastojci ipak najuticaniji za negu i lepote kože.

kako se koristi krema za fleke na licu

Kombinacija prirodnih aktivnih sastojaka, koja Neborelu čini jedinstvenom na tržištu, deluje tako što podstiče proizvodnju kolagena, zatim vraća prirodnu vlažnost kože i elastičnost i zateže je, uz posvetljivanje tamnih fleka na licu, kao i brisanje tragova hiperpigmentacije.

Na brz i krajnje jednostavan način, krema protiv fleka na licu deluje tako što ih uklanja ili smanjuje do granica neprepoznatljivosti. Tako, koža na licu deluje prirodno, zdravo, estetski besprekorno, negovano.

Sastojci krema za fleke na licu

 

Aktivni sastojci u kremama protiv tamnih fleka igraju ključnu ulogu u njihovom efikasnom uklanjanju i sprečavanju ponovnog pojavljivanja.

 • Hijaluronska kiselina je jedan od ključnih sastojaka koji hidrira i regeneriše kožu, poboljšavajući njenu teksturu i elastičnost.
 • Vitamin C je poznat po svojim svojstvima osvetljavanja kože i smanjenju hiperpigmentacije, jer inhibira proizvodnju melanina i smanjuje vidljivost tamnih fleka.
 • Niacinamid (vitamin B3) pomaže u smanjenju upale i crvenila,
 • Azelaična kiselina deluje kao eksfolijant koji uklanja mrtve ćelije kože i posvetljuje pigmentisane oblast
 • Hidrohinon je još jedan snažan sastojak koji se često koristi u tretmanima za smanjenje tamnih fleka. On inhibira tirozinazu, enzim odgovoran za proizvodnju melanina, čime efikasno posvetljuje hiperpigmentisane oblasti kože. Ipak, njegova upotreba mora biti pažljivo kontrolisana zbog potencijalnih neželjenih efekata​.
 • Ekstrakt sladića je prirodan sastojak poznat po svojim protivupalnim i osvetljavajućim svojstvima. Glabridin, aktivna komponenta ekstrakta sladića, pomaže u smanjenju proizvodnje melanina i ima umirujuće dejstvo na kožu, što ga čini idealnim za tretiranje hiperpigmentacije i smirivanje iritacija​.

Topična primena glabridina može smanjiti diskoloraciju izazvanu UV zračenjem i posvetliti ton kože nakon nekoliko nedelja redovne upotrebe. U jednoj studiji, 0.1% glabridina, primenjen tri puta dnevno, značajno je posvetleo kožu u periodu od četiri nedelje​.

Krema koja sprečava fleke na licu

 

Zaštita od sunca je ključna za prevenciju novih tamnih fleka na koži. Korišćenje krema sa visokim SPF faktorom pomaže u zaštiti kože od štetnog UV zračenja koje može izazvati hiperpigmentaciju. Preporučuje se upotreba krema sa SPF 30 ili višim svakodnevno, čak i tokom oblačnih dana.

U dnevnoj nezi kože, nakon čišćenja i hidratacije, nanesite kremu sa zaštitnim faktorom pre izlaganja suncu.

Pravilna upotreba krema je takođe od velikog značaja za postizanje optimalnih rezultata. Kremu protiv tamnih fleka treba nanositi ujutro i uveče na čistu i suvu kožu. Preporučuje se nanošenje male količine kreme na područja sa hiperpigmentacijom, nežno utrljavajući dok se potpuno ne upije. Redovna upotreba kreme prema uputstvima proizvođača, obično tokom nekoliko nedelja, može značajno poboljšati ujednačenost tena i smanjiti vidljivost tamnih fleka.

Integrisanjem ovih preventivnih mera i saveta u vašu svakodnevnu rutinu nege kože, možete postići dugotrajne rezultate u borbi protiv hiperpigmentacije

Kako se koristi krema za fleke na licu?

 

Upotreba zavisi od konkretnog proizvoda. Obično preparati ovog tipa imaju opis upotrebe pa ih prema njima i koristite. Ovo je posebno bitno kada su u pitanju proizvodi poput krema za izbeljivanje kože, a koje sadrže hidrohinon koji nija nimalo naivan sastojak ( u mnogim zemljama je i zabranjen)

Sa Neborela kremom nema brige kada je bezbednost pri upotrebi u pitanju.

Kremu je dovoljno naneti na kožu u veoma tankom sloju, budući da  ima izuzetno visoku koncentraciju kvalitetnih aktivnih sastojaka. Svi ti sastojci, o kojima će biti reči u tekstu i čiji značaj će se detaljnije pojasniti, imaju specifičnosti koje ovu kremom čine najboljim protizvodom protiv fleka.

Oni su brižljivo izmiksani, tako da tekstura i kvalitet kreme budu na najvišem mogućem nivou. Krema se može naneti na celo lice ili samo na problematične delove kože lica, blago masažnim pokretima, kako bi njeno dejstvo bilo što učinkovitije i temeljnije. Preporučujemo da vaša krema za lice nakon 40-te ima moć da se bori protiv fleka – na vreme.

Da biste postigli optimalne rezultate sa ‘Neborela’ kremom protiv fleka, preporučuje se redovna upotreba, idealno dva puta dnevno – ujutru i uveče.

Nanesite kremu na prethodno očišćenu kožu, nežno masirajući dok se potpuno ne upije.

Prvi rezultati, poput smanjenja vidljivosti fleka i poboljšanja teksture kože, obično su primetni nakon nekoliko nedelja upotrebe. Kontinuirana upotreba kreme pomoći će u postizanju dugotrajnih i vidljivijih poboljšanja, uključujući ujednačeniji ten i smanjenje hiperpigmentacije.

Osim kože lica, najbolja krema protiv fleka na licu se može koristiti i protiv bora, podočnjaka i ostalih znakova starenja.

A rezultati?

Oni su takvi da se uklanjanje hiperpigmentisanih delova kože lica, brisanje nedostataka, kao i drastično smanjivanje bora vidi veoma brzo, ukoliko se krema protiv fleka na licu koristi tako što se nanosi dva puta dnevno na čistu kožu. 

Dugoročni rezultat je lepo i zategnuto lice, bez bora, hiperpigmentacija i podočnjaka. Umoran izgled lica, fleke na licu i tamni podočnjaci, biće prošlost.

Pritom, sve to je dostupno na bezbolan i jednostavan način, što je od izuzetne važnosti, imajući u vidu kakvi se danas tretmani koriste za poboljšanje kože lica, koliko su bolni, dugotrajni i koliko energije iziskuju. Tako da, ne preostaje ništa drugo nego vraćanje prirodnom i zdravom izgledu, uz savršeni miks prirodnih sastojaka, koji su sadržani u Neborela kremi protiv fleka na licu.

Ukoliko je vaš izbor NEBORELA, svoju kremu možete naručiti odmah. Kupite dve i treće pakovanje je gratis.

» PROMO CENA «
Srbija:

1890 RSD

Crna Gora:

18 EUR

BiH:

37 KM

Popunite formu Vašim podacima, i NEBORELA krema će stići na Vašu adresu za 1 do 4 radna dana.

Polja označena * su obavezna

Odaberite količinu koju naručujete:

Krema za fleke na licu i sastojci

 

Spominjanje prirodnih sastojaka deluje prilično apstrakto i nejasno, sve dok se ne raščlani konkretno koji su tačno sastojci ove kreme protiv fleka na licu.

Ekstrakt sladića

 

Ovaj sastojak pomaže u uklanjanju fleka i tragova hiperpigmentacije. Njegova specifičnost je da ujednačava ten i posvetljuje kožu. Sladić je poznat kao prirodno sredstvo za posvetljivanje kože jer njegov ekstrakt sadrži aktivni sastojak zvani glabridin, kao i enzim koji sprečava pigmentaciju, te se time smanjuju štetne posledice izlaganja suncu.

Glavna korist od ekstrakta sladića je u uklanjanju viška melanina. S ovim ekstraktom bi trebalo da se upozna svako ko želi da umiri nadraženu kožu, kao i da se reši tamnih slojeva i fleka. On je takođe bezbedan i za trudnice koje se leče od melazme.

Otuda ne čudi što dobra krema protiv fleka na licu sadrži u sebi baš esktrakt sladića.

Ekstrakt biljke rabarbare

 

Ekstrakt rabarbare efikasno suzbija hiperpigmentaciju kože. Sadrži prirodne supstance koje inhibiraju enzim tirozinazu, odgovoran za proizvodnju melanina, čime se smanjuje nastanak tamnih mrlja. Takođe, rabarbara ima antioksidativna svojstva koja štite kožu od oštećenja od sunca i slobodnih radikala. Ovaj prirodni sastojak podstiče ravnomeran ten i vraća koži sjaj. Važno je koristiti ga pažljivo i po preporukama stručnjaka kako biste postigli najbolje rezultate.

Hijaluronska kiselina

 

Ova supstanca zaslužna za vraćanje koži prirodne vlažnosti i elastičnosti. Hijaluronska kiselina je supstanca koja je prirodno prisutna u našem telu. Najviše je koncentrisana u očnoj tečnosti i zglobovima.

Zapravo, ljudi najviše i prepoznaju sintagmu “hijaluronska kiselina” po tome što su njene prednosti i povoljnosti za kožu naširoko poznate i rasprostranjene: od nege suve kože, preko smanjivanja pojava bora, do ubrzavanja procesa zarastanja rana.

Upravo zbog toga, hijaluronska kiselina je neizostavan sastojak u kremi protiv fleka na licu.

Neodermyl

 

Ovaj sastojak deluje poput kolagena u koži, te pomaže da koža bude jača i čvršća. Neodermyl je sastojak protiv starenja kože, koji poboljšava njenu čvrstinu i elastičnost, bez upotrebe igle.

Predstavlja izvor energije za ostarele ćelije, te ih revitalizuje i oživljava. Stoga nije teško razumeti koliko je značajan udeo ovog sastojaka u kremi protiv fleka na licu.

 

najbolja krema protiv fleka na licu

Aktivni sastojci masline

 

Hidriraju površinu kože, sprovode neophodne sastojke do kože i štite kožu od slobodnih radikala.

Kozmetička svojstva maslinovog ulja bila su poznata drevnim kulturama širom Mediterana, upravo zbog njegovih zdravstvenih blagorodnih dejstava.

Maslinovo ulje se koristi kao ključni sastojak u širokom spektru kozmetičkih proizvoda, poput sapuna, krema, losiona i šampona. Takođe se može koristiti i za vlaženje i negu suve kože i ispucalih usana, zatim za jačanje slabih i lomljivih noktiju, te za obnavljanje i ulepšavanje kose i temena.

Zapravo, maslinovo ulje nudi odličnu alternativu komercijalnoj kozmetici koja je puna hemikalija i koja često na kraju ošteti kožu, ostavljajući je suvom i nadraženom. Umesto toga, maslinovo ulje se može koristiti za hidrataciju i čišćenje kože, istovremeno balansirajući proizvodnju prirodnog ulja, čineći kožu blistavom.

Upravo zato je Neborela krema protiv fleka na licu pandan kozmetici prenatrpanoj hemikalija, jer “forsira” prirodne i zdrave sastojke.

Koji su još sastojci dobri u kremi?

 • Ekstrakt rodopske haberlee – poboljšava čvrstinu kože i njenu teksturu. Pored toga, sprečava oksidaciju proteina i stimuliše stvaranje elastina i kolagena.  Naučna istraživanja su dokazala da je koža tretirana ekstraktom haberlee pokazala povećanu sintezu kolagena i elastina, kao i povećanu elastičnost kože i sjaj kože.
 • Aktivirane amino kiseline – stimulišu prirodni metabolizam kože, povećavaju čvrstinu kožu i revitalizuju je. Amino kiseline i njene soli se već dugo vremena koriste kao kozmetički sastojci i funkcionišu pre svega kao sredstva za negu kože. One pomažu u jačanju imunog sistema, održavanju hidratacije kože, elastičnosti i sveukupnom zdravom izgledu kože. Štite kožu od oštećenja uzrokovanim slobodnim radikalima i smanjuju znake starenja. Ovaj sastojak u kremi protiv fleka na licu je značajan jer na “duže staze” čini kožu lica čistom, zdravom, prirodnom i negovanom.
 • Šea buter – deluje protivupalno, ubrzava produkciju kolagena i vraća koži vlažnost. Šea buter se vekovima koristi kao kozmetički sastojak. Kombinacije visoke koncentracije vitamina i masnih kiselina, čine ga savršenim sastojkom za umirivanje kože. Takođe, neguje kožu vitaminima A, E i F. Vitamini A i E održavaju kožu i čine je čistom i zdravom. K
 • Vitamin E – deluje kao antioksidant, pomaže u usporavanju i sprečavanju starenja, kao i poboljšanju kvaliteta kože i sprečavanju nastanka bora. Predstavlja važan antioksidans, koji je rastvorljiv u mastima i koji se koristi više od 50 godina u dermatologiji, a studije kažu da ima i fotozaštitna svojstva, što je važno kada je preosetljiva koža sklona crvenilu u pitanju.  Važan je sastojak mnogih kozmetičkih proizvoda.

Najbolja krema protiv fleka: iskustva

Imajući u vidu posebnost i značaj svih nabrojanih prirodnih sastojaka koji su sadržani u Neborela kremi protiv fleka na licu, ostaje nam samo da što pre isprobamo ovu specifičnu kremu i da korišćenje iste postane navika!

Vesna je usvojila ovu naviku i drago joj je zbog toga. Ne samo da su se fleke sa njenog lica povukle, nego su se smanjile i bore i podočnjaci.

Pogledajte rezultate:

Za početak, posetite stranicu i “uronite” u svet prirodnosti, lepote i zdravlja: https://neborela.com/

Šta razlikuje Neborela kremu za fleke od drugih krema?

 

U poređenju sa drugim kremama na tržištu, Neborela krema se ističe svojim jedinstvenim kombinacijama prirodnih sastojaka, koji su pažljivo odabrani da ciljaju hiperpigmentaciju.

Dok neki proizvodi mogu sadržati agresivne hemikalije, Neborela pruža blago, ali efikasno rešenje koje je pogodno i za osetljivu kožu. Pogodna je za svakodnevnu upotrebu, a redovna nega daje rezultate koji su najbolji.

Osim toga, naša formula ne sadrži hidrohinon, izbeljivače, parabeme – čime se razlikuje od nekih alternativa na tržištu.

Kako da izvučete maksimum iz kreme za fleke?

 

Da biste unapredili zdravlje i izgled vaše kože, pored redovne upotrebe ‘Neborela’ kreme protiv fleka, važno je usvojiti sveobuhvatan pristup nezi kože. Ovi saveti mogu dodatno doprineti efikasnosti kreme:

 1. Zdrava ishrana: Konzumiranje hrane bogate antioksidantima, kao što su voće i povrće, može pomoći u borbi protiv slobodnih radikala koji oštećuju kožu.
 2. Zaštita od sunca: Redovna upotreba kreme sa zaštitnim faktorom (SPF) je ključna za prevenciju hiperpigmentacije i oštećenja kože uzrokovanih sunčevim zracima.
 3. Hidratacija kože: Održavanje kože hidriranom, korišćenjem hidratantnih krema i pijenjem dovoljno vode, pomaže u očuvanju elastičnosti i zdravog izgleda kože.
 4. Redovno čišćenje kože: Nežno, ali temeljno čišćenje kože svakodnevno je bitno za uklanjanje nečistoća i prevenciju začepljenja pora.

Primenom ovih saveta, zajedno sa Neborela kremom, postići ćete sveobuhvatniji pristup u borbi protiv fleka na licu i unaprediti zdravlje i izgled vaše kože.