fbpx
krema neodermyl

Neodermyl krema: rešenje za čvrstu kožu bez bora!

Primetili ste da vam koža stari i da se opušta? Neodermyl krema treba da je vaš prvi izbor, jer čini kožu čvršćom, mlađom i uvek zategnutom

Skeptični ste? Odreknite se skepse što se ovoga tiče i upustite se u čari i specifičnosti ovog sastojka, koji svaku kremu čini kvalitetnijom i sadržajnijom. Da bismo se uverili u kvalitet Neodermyla, moramo se uputiti detaljno u njegove pojedinosti – od čega je sačinjen, kako deluje, te koliko je značajan i delotvoran kao sastojak kreme.

Posebnost Neodermyla se ogleda i u tome što je stvoren hemijskim procesom, takozvanim “zelenim hemijskim procesom”, koji je apsolutno bezbedan za životnu sredinu.

Zasigurno je da je u tome i njegova snaga – nije štetan po okolinu, lako se “udružuje” u kremi sa ostalim prirodnim sastojcima i brzo deluje na revitalizaciju ćelija kože. 

Rezultati upotrebe Neodermyl kreme su isprva začuđujući:

  • koža lica je elastičnija,
  • bore su smanjene ili otklonjene,
  • a najsuštinskija promena se dešava “iznutra”, delovanjem na proizvodnju kolagena, čime koža postaje čvršća, zategnutija i zdravija.

Izgled postaje mladolik i prosto se pitate zašto ste trošili novac i vreme ranije (ukoliko jeste) na invazivne i bolne tretmane, kada je rešenje bilo praktično nadomak!

Šta je neodermyl?

Neodermyl predstavlja mešavinu četiri komponente:

  1. Glicerina – poznat i kao glicerol, prirodno je jedinjenje, dobijeno iz biljnih ulja ili životinjskih masti. To je bistra tečnost slatkog ukusa, bez boje i mirisa. Glicerin je “ovlaživač”, to jest vrsta hidratantnog sredstva koje uvlači vodu u spoljašnji sloj kože (epidermis) iz dubljih slojeva kože i vazduha. U proizvodima za negu kože, glicerin se obično koristi sa okluzivima – drugom vrstom hidratantnog sredstva, podesnom za zadržavanje vlage koju uvlači u kožu.
  2. Vode – supstanca koja se sastoji od hemijskih elemenata vodonika i kiseonika i postoji u gasovitom, tečnom i čvrstom stanju. Predstavlja tečnost bez ukusa i mirisa, koja na sobnoj temperaturi ima važnu sposobnost rastvaranja mnogih drugih supstanci.
  3. Metilglukozid fosfata – spada u grupu hemikalija metila glukozidnih etara i estara. Predstavlja prilično stabilan proizvod, zajedno sa lizinom (esencijalna aminokiselina koja obnavlja vezivno tkivo) i prolin aminokiselinama (potrebne za proizvodnju kolagena). Metil glukozidni etri i estri su kao grupa, dobro poznati po upotrebi kao sredstvo za učvršćivanje kože. Dakle, metil glukozid fosfat se koristi kao “ušvršćivač” i može pomoći u raspršivanju sastojaka, ali i pružiti koži optimalnu količinu vlage.
  4. Bakar lizinata i prolinata – predstavlja kompleks aminokiseline i minerala, koji je pokazao da može uticati na sprečavanje procesa starenja kože. Ovaj sastojak utiče na energiju u ćeliji kože, pokretanjem osnovnih elemenata za proizvodnju kolagena i elastina, koji pomažu u smanjenju pojave dubokih bora, dok istovremeno poboljšavaju čvrstoću kože. Upravo takav rezultat, koji se javlja kao posledica pomenutog sastojka, možete očekivati korišćenjem Neborela kreme protiv starenja kože. Redovnim korišćenjem ove kreme, podstiče se proizvodnja kolagena, a bore se smanjuju, ili u potpunosti nestaju. Uverite se u to, jednostavnim klikom na link: https://neborela.com/

Kompleksnost komponenata Neodermyla nas odmah upućuju na višestruko delovanje koje pruža, kada se nalazi u kremi.

Specifičnosti ovih komponenata zaista potvrđuju prvobitnu tezu, da je Neodermyl kozmetičko “čudo”. 

Ono se naziva takvim zbog brojnih razloga. Naime, Neodermyl je čist izvor bioenergije, koji se prirodno infiltrira u našu kožu da bi podstakao proizvodnju kolagena i elastina. Istraživanja su pokazala da za samo 15 dana, Neodermyl:4

  • Smanjuje dubinu bora za 15%.
  • Smanjuje obim bora za 13%
  • Povećava gustinu kolagena 7,5 puta.
  • Povećava čvrstoću kože 13 puta.

Ukoliko je vaš izbor neodermyl krema, neka vaš izbor bude krema protiv bora i starenja kože NEBORELA. Naručite odmah danas svoje prvo pakovanje.

» PROMO CENA «
Srbija:

1890 RSD

Crna Gora:

18 EUR

BiH:

37 KM

Popunite formu Vašim podacima, i NEBORELA krema će stići na Vašu adresu za 1 do 4 radna dana.

Polja označena * su obavezna

Odaberite količinu koju naručujete:

Zašto je Neodermyl toliko značajan za našu kožu? 

Da bismo shvatili na pravi način značaj Neodermyla, moramo se detaljnije uputiti u sam proces starenja kože, te “propadanja” kolagena i elastina. Naime, ključni strukturni proteini – poput kolagena i elastina, održavaju našu kožu mladolikom. 

Kolagen stvara “skelet” za ćelije, dajući im oblik, dok elastin pruža elastičnost i koži.  O kolagenu je nužno znati više pojedinosti, jer upravo Neodermyl direktno podstiče njegovu proizvodnju. 

Kolagen je u našoj koži odgovoran za dobijanje čvrste teksture punog izgleda. Gusta kolagenska mreža nalazi se u dermisu, ali kako starimo, fibroblasti (ćelije vezivnog tkiva koje imaju gradivnu ulogu i ulogu u sintezi svih komponenti tog tkiva) postaju manje aktivni i stoga ne mogu proizvesti dovoljno kolagena kako bi naša koža izgledala puno i čvrsto. 

Pored toga, prisutni su enzimi koji sami po sebi, prirodno razgrađuju kolagen, da bi pomogli u obnavljanju novih mreža. Međutim, kako starimo, oni mogu postati “hiperaktivni” i doprineti gubitku kolagena i čvrstoće kože.

Sa druge strane, elastin je glavna proteinska komponenta tkiva koja zahteva elastičnost, poput arterija, pluća, bešike, kože i elastičnih ligamenata i hrskavice. 

Sastoji se od rastvorljivog proteina tropoelastina koji sadrži prvenstveno glicin i valin (esencijalna aminokiselina), kao i modifikovane ostatke alanina (prirodna beta aminokiselina) i prolina (neesencijalna aminokiselina potrebna za proizvodnju kolagena). 

Elastin i kolagen su glavne strukturne proteinske komponente kože. Elastin je oko hiljadu puta fleksibilniji od kolagena i koži daje elastičnost. 

Sekvence elastina “komuniciraju” sa više proteina i vezuju se za elastogene receptore na površini ćelije. 

Oštećenje ili zapaljenje elastina u koži može dovesti do bolesti kože. To nije tako teško za razumeti, budući da nam je jasna važnost elastina za kožu. 

Zbog svoje ključne uloge u normalnom razvoju i funkciji vitalnih organa, oštećenje sinteze elastina dovodi do ozbiljnih promena.

I evo nas kod Neodormyla!

Premda je Neodermyl “novijeg datuma”, već postoje relevantne studije koji ukazuju na njegov značaj i širok krug delovanja. Istraživanja su bila neophodna zbog, takoreći “bombastičnog delovanja” Neodermyla. Takvo delovanje je posledica sledećih činjenica:

  • Neodermyl ima efekat kao filer za kolagen i elastin, samo bez upotrebe igala.
  • Revitalizuje ostarele fibroblaste.
  • Reaktivira sintezu kolagena I, III i elastina na brz i održiv način.
  • Rezultati su vidljivi za samo dve nedelje: koža je čvršća, podatnija, a duboke bore nestaju.

 Ove činjenice o svojstvu i delovanju Neodermyla su dokazane na osnovu tri vrste podataka koji podržavaju takve tvrdnje, a na koje je bilo usmereno istraživanje: mehanizam, dokaz o prodiranju (u slučaju proizvoda od kože) i “placebo” dvostruko “slepe” studije na ljudima

Sprovedena je serija “in vitro” i “in vivo” testova koji su potvrdili mehanizam – stimulacija fibroblasta. Takođe, urađena je jedna mala skala “in vivo” studije (n = 20), koja je pokazala poboljšanje gustine i poravnanja kolagena, kao i čvrstoće i elastičnosti kože i smanjenja bora

Čini se da je “in vivo” procena proizvodnje kolagena (koja je izračunata na osnovu merenja debljine kože), osnova za tvrdnju o „punjenju kolagena i elastina bez igle“. 

Na kraju se došlo do toga da injekcije hijaluronske kiseline poboljšavaju debljinu kože za oko 3,5% nakon jednog meseca, a da, sa druge strane, Neodermyl povećava debljinu kože za skoro 6% za 15 dana. 

Kakav podatak, složićete se?

Ova istraživanja su obavljena pod okriljem “Induchema”. Ne može se reći da su u potpunosti naučno dokazana, ali se teško može osporiti relevantnost istraživanja, budući da Neodermyl kao sastojak kvalitetnijih krema, godinama dokazuje svoju autentičnost. 

To se pre svega može uvideti u Neborela kremi. Upotrebom ove kreme, u veoma kratkom periodu će biti primetna pojačana proizvodnja kolagena i smanjivanje bora.

sastojak neodermyl u kremi

Prednost Neodermyl kreme

Ovi strukturni proteini su, međutim, više koncentrisani u mladoj koži. Proizvodnja kolagena III, poznatog i kao „omladinski kolagen“, opada kako starimo, a 50% elastina naše kože nestaje do 37. godine života. Gubitkom kolagena i elastina, starija koža gubi strukturni oslonac i vremenom postaje naborana i opuštena. 

Za razliku od ostalih sastojaka kreme protiv starenja kože, Neodermyl direktno cilja ćelije vezivnog tkiva koje luče ove proteine i pokreće osnovne elemente potrebne za reaktivaciju kolagena i elastina na brz i održiv način. 

Jednostavno rečeno, klinički nivoi Neodermyla će vašoj koži dati vidljivo puniji, čvršći i glađi izgled. Može se reći da je to pravi “lifting lica” u kremi. Stoga, kada kupujete proizvode koji sadrže Neodermyl, imajte na umu da je koncentracija važna. 

Obično je pravilo takvo da sastojci koji su među prvima na spisku kreme, čine najveću koncentraciju jedne kreme i zato obavezno potražite proizvode koji sadrže Neodermyl u gornjoj polovini liste sastojaka.

Zanimljiva je činjenica da s obzirom na višestruko dejstvo Neodermyla, on i dalje predstavlja retkost i nije učestali sastojak kreme za lice. 

Premda je Neodermyl 2013. godine osvojio zlatnu nagradu za najbolji sastojak u kozmetičkim proizvodima, na žalost, tek sada počinjemo da primećujemo njegovu dostupnost u brojnim državama. 

Zato pažljivo birajte kremu za lice i usmerite se na sastojke kreme. Neka vam sastojci budu od ključnog značaja za odabir kreme, jer upravo će oni uticati na brzinu starenja vaše kože, kao i na njeno trajno očuvanje. 

Dobar odabir sastojaka, učiniće vašu kožu duže mladolikom i bez bora. Posebno formulisanu kombinaciju prirodnih aktivnih sastojaka ćete defintivno naći u Neborela kremi. 

Kombinacija prirodnih aktivnih sastojaka sinergetski deluje tako što podstiče proizvodnju kolagena, vraća koži prirodnu elastičnost i vlažnost, dok u isto vreme posvetljuje tamne fleke na licu i briše tragove hiperpigmentacije. 

Ova krema za lice je namenjena svima onima koji brižljivo biraju sastojke kreme za lice koju će koristiti i čiji je cilj da revitalizuju i zategnu kožu lica, te umanje fleke, podočnjake i ostale znake starenja na bezbolan i jednostavan način.

Otuda nije teško pogoditi da je upravo Neodermyl jedan od ključnih sastojaka Neborela kreme. On pomaže da koža bude jača i čvršća i sprečava njeno dalje opuštanje. Deluje poput kolagena u koži, te se zbog toga smatra jednim od najpodesnijih sastojaka kreme (imajući u vidu značaj koji ovaj protein ima za zdravlje i estetiku kože).

Uostalom, nije teško uveriti se u verodostojnost ovih reči i specifičnosti sastojaka Neborela kreme, kao i u širok delokrug koji ti sastojci imaju. 

neodermyl krema

Zašto da vaš izbor bude Neodermyl krema?  

Nakon svega navedenog, nije iznenađenje potreba korisnika da baš Neodermyl bude sastojak kreme, koja se bira za svakodevnu upotrebu. Neodermyl je inovacija, jer je njen učinak gotovo isti kao učinak hijaluronskih filera, s tim da je Neodermyl u kremi bezbolan i neinvazivan. 

Većina korisnika kreme bi se uvek opredelila za tu mogućnost, nego na opciju koja bi im zadala bol i eventualne posledice, nakon tretmana. Osim što utiče na podsticanje proizvodnje kolagena u koži, neodermyl deluje i tako što uklanja bore, otklanja umor i popravlja tonus kože lica.

Već smo naglasili da je Neborela krema sačinjena od isključivo prirodnih sastojaka. Neodermyl se teško kombinuje sa konzervansima i veštačkim sastojcima, pa je otuda jasno postojanje Neodermyla u Neborela kremi

Kada se Neodermyl “pomeša” sa drugim prirodnim sastojcima, njegova dejstva se umnožavaju. Zato je veoma važno ukazati na ostale sastojke Neborela kreme.

To su: hijaluronska kiselina, kombinacija biopolimera i akacije gume, kombinacija guar i ksantan gume, ekstrakt sladića, ekstrakt rabarbare, aktivni sastojci masline, ekstrakt rodopske haberlee, aktivirane amino kiseline, šea puter i vitamin E. Dejstva ovih sastojaka, u kombinaciji sa Neodermylom su višestruka. 

Upravo zbog toga, Neborela krema deluje tako što:

  • Vraća koži prirodnu vlažnost i elastičnost.
  • Pomaže da koža bude jača i čvršća i sprečava njeno opuštanje.
  • Zateže kožu.
  • Uklanja tamne fleke na licu i briše tragove hiperpigmentacije.
  • Štiti kožu od slobodnih radikala i hidrira kožu.
  • Poboljšava teksturu kože.
  • Sprečava oksidaciju proteina, stimuliše stvaranje elastina i kolagena.
  • Stimuliše prirodni metabolizam kože.
  • Deluje protivupalno.
  • Deluje kao antioksidant, pomaže u sprečavanju starenja kože.

Svi ovi navedeni efekti su takvi zahvaljujući gore navedenim prirodnim sastojcima. Prisustvo Neodermyla u Neborela kremi, dokazuje da ova krema prati svetske kozmetičke inovacije i da “ide u korak” sa vremenom. Zato još jednom pogledajte sajt i uverite se u specifičnosti sastojaka, koji su pregledno navedeni: https://neborela.com/.

Premda su kreme sa Neodermylom relativno nove na tržištu, one su testirane na velikom broju ispitanika i dokazano je, nakon njihovog iskustva, da Neodermyl ima pozitivno dejstvo na smanjenje i uklanjanje bora, kao i na podsticanje proizvodnje kolagena. Budući da su iskustva testiranih osoba pozitivna, nema prepreka da vaš izbor bude Neodermyl krema.

Stoga, moramo na vreme razmišljati o adekvatnoj nezi naše kože.

Ne smemo je prepustiti “slučaju”, ili naivno dopustiti da dođemo u godine kada će učinak tako kvalitetnog sastojka biti manji nego što očekujemo, samo zato što smo zapustili kožu.

Upravo zbog toga, briga o zdravlju i estetici kože mora biti redovna. 

Ne možemo dozvoliti da se zanesemo reklamnim panoima 21. veka, koji nam poručuju da smo uvek mladi samo ako se tako osećamo iznutra. Psihološki faktor je svakako bitan i nije zanemarljiv, ali on ne sme maskirati ono što je primarno za negu kože, a to je svakodnevno nanošenje odgovarajuće kreme. 

Krema za lice se obično nanosi dva puta dnevno, u pravilnim razmacima, otprilike na svakih dvanaest sati. To je preporuka i za nanošenje Neborela kreme. 

Ovu kremu je dovoljno naneti na kožu (prethodno očišćenu) u tankom sloju, jer ima izuzetnu koncentraciju kvalitetnih aktivnih sastojaka. Uverite se u lakoću nanošenja kreme i pozitivne reakcije korisnika ove kreme, jednostavnim klikom na link: https://neborela.com/.