fbpx
joga za lice

Joga za lice: evo zašto da počnete već danas!

Joga za lice učiniće vaš izgled deset godina mlađim bez skupih tretmana! Otkrijte kako ove moćne vežbe mogu transformisati vašu kožu .

Joga za lice je inovativan pristup prirodnom podmlađivanju koji postaje sve popularniji širom sveta. Ova metoda, koja kombinuje specifične vežbe za lice sa tehnikama disanja i opuštanja, pomaže da se poboljša tonus mišića, poveća cirkulacija i smanji pojava bora. Kao što joga za telo može poboljšati fleksibilnost i snagu, joga za lice deluje na sličan način, ciljajući mišiće lica i vrata kako bi se postigao svež i mladalački izgled.

Prirodno podmlađivanje lica je od suštinske važnosti u današnje vreme kada su mnogi kozmetički tretmani skupi, invazivni i često sadrže hemikalije koje mogu imati neželjene efekte.

Joga za lice predstavlja zdravu alternativu koja koristi samo snagu vaših ruku i vežbi, bez potrebe za skupim estetskim zahvatima.

Redovnim praktikovanjem ovih vežbi, ne samo da možete smanjiti bore i zategnuti kožu, već i poboljšati svoje celokupno zdravstveno stanje, smanjiti stres i povećati samopouzdanje.

Otkrijte kako joga za lice može postati vaš tajni saveznik u borbi protiv starenja i uživajte u blistavom, mladalačkom izgledu na prirodan način.

Šta je joga za lice?

 

Joga za lice je skup specifičnih vežbi koje su dizajnirane da ojačaju i toniraju mišiće lica, poboljšaju cirkulaciju krvi, i podstaknu proizvodnju kolagena. Ove vežbe uključuju istezanje, masažu i različite pokrete lica koji ciljaju na određene grupe mišića.

 Osnovni principi joge lica uključuju pravilno disanje, koncentraciju, i svesnu kontrolu mišića lica.

Baš kao što tradicionalna joga pomaže telu da postane jače i fleksibilnije, joga za lice radi na jačanju i toniranju mišića lica, što može rezultirati zategnutijom kožom i mladalačkim izgledom.

Benefiti redovnog vežbanja lica

 

Redovno praktikovanje joga za lice donosi brojne benefite.

  • Prvo, može značajno smanjiti pojavu bora na licu i finih linija. Vežbanje pomaže u zatezanju mišića ispod kože, što može podići opuštene delove lica i vratiti mu čvrstinu.
  • Drugo, poboljšava cirkulaciju krvi, što povećava dotok kiseonika i hranljivih materija u kožu, dajući joj zdrav sjaj.
  • Treće, joga za lice može pomoći u smanjenju stresa i napetosti, koji su često uzročnici preuranjenog starenja. Kada se mišići lica opuste, nestaju i tenzije, što rezultira opuštenijim i smirenijim izgledom.
  • Konačno, redovna praksa može poboljšati simetriju lica i podstaći prirodnu proizvodnju kolagena i elastina, esencijalnih proteina za mladalački izgled kože.

Pored joge za lice, možete isprobati i masažu lica.

A uz adekvatnu kremu protiv bora, učinićete veliku korist svojoj koži i svom licu i to će da se vidi!

Naravno, ako je već tehnika podmlađivanja prirodna, onda i krema treba da bude takva.

Naš savet je da to bude krema Neborela. U pitanju je krema koja je na biljnoj osnovi, bez štetnih sastojaka, a savršeno ublažava bore na licu, fleke i podočnjake. Tajna je u njenoj specifičnoj formuli, a o čemu je tačno reč, saznajte na ovom linku, gde je možete odmah i naručiti: https://neborela.com/

Osnovne vežbe za lice – joga za lice u praksi!

 

Osnovne vežbe za lice su jednostavne, ali izuzetno efikasne tehnike koje možete praktikovati svakodnevno kako biste poboljšali tonus i izgled vašeg lica. Ove vežbe uključuju pokrete koji ciljaju specifične mišiće, omogućavajući vam da zategnete kožu i smanjite pojavu bora.

Podizanje obrva

 

Sedite udobno, stavite kažiprst iznad svake obrve i nežno podignite obrve prema gore dok pružate otpor prstima. Držite ovu poziciju nekoliko sekundi, a zatim se opustite. Ponovite ovu vežbu desetak puta kako biste ojačali mišiće čela i smanjili bore.

Osmeh bez bora

 

Smešite se široko zatvorenih usana, pazeći da ne stvorite bore oko usta. Stavite prste na uglove usana i lagano povucite prema gore, dok pružate otpor mišićima. Ova vežba pomaže u podizanju obraza i smanjenju linija smejalica.

Labudov vrat

 

Sedeći uspravno, lagano naginjite glavu unazad dok gledate ka plafonu. Osetićete kako se mišići vrata istežu. Držite ovu poziciju nekoliko sekundi, a zatim se vratite u početni položaj. Ponovite ovu vežbu desetak puta kako biste zategli kožu vrata i smanjili pojavu opuštene kože.

Riblje lice

 

Ova vežba pomaže u jačanju obraza i smanjenju opuštenosti kože. Usisajte obraze unutra i zadržite ih tako, stvarajući “riblje lice”.

 

joga lica

 

Pokušajte se smeškati dok držite ovu poziciju. Zadržite nekoliko sekundi, a zatim opustite. Ponovite desetak puta.

Balon obraz

 

Ova vežba pomaže u toniranju obraza i smanjenju nazolabijalnih bora. Napunite usta vazduhom, napuhujući oba obraza. Zadržite vazduh unutra deset sekundi, a zatim ga polako oslobodite. Ponovite deset puta.

“V oblik

 

Ova vežba je odlična za smanjenje bora oko očiju i podizanje kapaka. Stavite srednje prste između obrva, a kažiprste na spoljne uglove očiju. Pogledajte gore i stisnite donje kapke, zadržavajući ovu poziciju nekoliko sekundi, a zatim se opustite. Ponovite deset puta.

Lavlji dah

 

Ova vežba pomaže u oslobađanju stresa i napetosti iz lica. Sedite udobno, otvorite oči širom, podignite obrve i isplazite jezik što dalje možete dok izdišete snažno kroz usta, stvarajući zvuk “ha”. Ova vežba ne samo da tonira mišiće lica, već i pomaže u smanjenju stresa.

Zategnuti vrat

 

Ova vežba je posebno korisna za toniranje mišića vrata i smanjenje opuštene kože. Sedeći uspravno, stavite donju usnu preko gornje usne i nasmešite se široko. Zadržite ovu poziciju dok naginjete glavu unazad, osećajući kako se mišići vrata zatežu. Držite nekoliko sekundi, a zatim se vratite u početni položaj. Ponovite deset puta.

Loptica za bradu

 

Ova vežba je idealna za zatezanje kože ispod brade. Stavite tenisku lopticu ispod brade i držite je pritisnutu bradom prema grudima. Pritisnite čvrsto, a zatim opustite. Ponovite deset puta.

Uključivanjem ovih vežbi u svoju dnevnu rutinu, možete postići svežiji, mladalački izgled lica i vrata. Redovno vežbanje joga za lice može doneti značajne benefite i poboljšati vaš celokupni izgled na prirodan način.

Joga za lice protiv bora

 

Kako joga za lice pomaže u smanjenju bora?

 

Joga lica je efikasna metoda za smanjenje bora jer ciljano jača i tonira mišiće lica, povećava cirkulaciju krvi i podstiče proizvodnju kolagena.

Kada se mišići lica redovno vežbaju, postaju čvršći i elastičniji, što rezultira zategnutijom kožom i smanjenjem finih linija i bora. Povećana cirkulacija krvi donosi više kiseonika i hranljivih materija u kožu, što pomaže u održavanju njenog zdravlja i sjaja. Redovno izvođenje joga vežbi za lice može poboljšati tonus kože, smanjiti opuštenost i dati vam mladalački izgled bez potrebe za skupim kozmetičkim tretmanima.

Primeri vežbi za borbu protiv bora

  • “Oko sove”: Ova vežba pomaže u smanjenju bora oko očiju. Postavite kažiprst i srednji prst na unutrašnje i spoljne uglove očiju. Lagano pritisnite, a zatim pogledajte gore i stisnite donje kapke. Osetićete kako se mišići zatežu. Držite nekoliko sekundi, a zatim opustite. Ponovite deset puta.
  • “Glatko čelo”: Ova vežba je odlična za smanjenje bora na čelu. Postavite obe ruke na čelo, s prstima okrenutim prema gore. Lagano povucite kožu prema gore, dok istovremeno spuštate obrve prema dole, stvarajući otpor. Držite ovu poziciju nekoliko sekundi, a zatim opustite. Ponovite deset puta.
  • “Mačji osmeh”: Ova vežba pomaže u smanjenju linija smejalica i bora oko usta. Smešite se široko, bez pokazivanja zuba, i stavite prste na uglove usana. Pokušajte da povučete uglove usana prema gore dok pružate otpor prstima. Držite nekoliko sekundi, a zatim opustite. Ponovite deset puta.
  • “Podizanje obraza”: Sedite udobno i smešite se široko, ali zatvorenih usana. Postavite prste na vrhove obraza i lagano ih podignite prema očima. Držite ovu poziciju nekoliko sekundi, a zatim opustite. Ponovite deset puta kako biste ojačali obraze i smanjili bore.
  • . “Vratne vežbe”: Ova vežba pomaže u smanjenju bora na vratu i ispod brade. Sedeći uspravno, zategnite usne i podignite donju vilicu prema gore. Pritom, stavite ruku na vrat i lagano povucite kožu prema dole. Osetićete kako se mišići vrata zatežu. Držite nekoliko sekundi, a zatim opustite. Ponovite deset puta.

Joga za lice kod kuće

 

Organizovanje rutine joga za lice kod kuće može biti jednostavno i lako integrisano u vaš svakodnevni život. Prvi korak je odabir mirnog i udobnog prostora gde se možete opustiti i fokusirati na vežbe. Potrebno vam je samo ogledalo, udobna stolica i nekoliko minuta slobodnog vremena svakog dana.

Odaberite određeno doba dana kada vam najviše odgovara da vežbate – mnogi ljudi preferiraju jutro jer pomaže da započnu dan sa osveženim izgledom, dok drugi preferiraju večernje vežbanje kao način da se opuste pre spavanja.

Planirajte da vežbate barem 15-20 minuta dnevno.

Počnite sa jednostavnim vežbama, a zatim postepeno dodajte kompleksnije kako napredujete.

Saveti za efikasno vežbanje lica u udobnosti doma:

  1. Konzistentnost je ključ: Redovno vežbanje donosi najbolje rezultate. Pokušajte da se pridržavate svoje rutine svakodnevno kako bi efekti bili vidljivi i dugotrajni.
  2. Pravilna tehnika: Uvek koristite ogledalo kako biste osigurali da pravilno izvodite vežbe. Pravilna tehnika je bitna za postizanje optimalnih rezultata i sprečavanje neželjenih efekata.
  3. Disanje: Uključite duboko disanje u svoju rutinu. Pravilno disanje povećava dotok kiseonika u kožu i pomaže u opuštanju mišića lica.
  4. Hidratacija i nega kože: Pre nego što počnete sa vežbama, očistite lice i nanesite laganu hidratantnu kremu. Hidratacija će pomoći da koža ostane elastična i sprečiće iritacije.
  5. Postepeno povećavajte intenzitet: Počnite sa osnovnim vežbama i postepeno dodajte nove, složenije pokrete kako se vaši mišići lica budu jačali.
  6. Upotreba ulja ili seruma: Upotreba prirodnih ulja ili seruma može olakšati izvođenje vežbi i dodatno nahraniti kožu. Kokosovo ulje, arganovo ulje ili serum sa hijaluronskom kiselinom su odlični izbori.
  7. Slobodni dani: Kao i kod vežbanja tela, i mišićima lica su potrebni slobodni dani za oporavak. Planirajte jedan ili dva slobodna dana nedeljno.
  8. Praćenje napretka: Fotografisanje lica pre početka rutine i redovno praćenje promena može biti motivišuće. Uporedite slike nakon nekoliko nedelja vežbanja da biste videli napredak.
  9. Opustite se i uživajte: Joga za lice ne bi trebalo da bude stresna aktivnost. Uživajte u procesu i koristite vreme za vežbanje kao trenutak za relaksaciju i samonegu.

Joga za lice kod kuće je jednostavan i pristupačan način da poboljšate izgled svoje kože i postignete mladalački sjaj. Sa malo discipline i doslednosti, brzo ćete primetiti pozitivne promene.

Iskustva korisnika sa jogom lica

 

Mnogi ljudi širom sveta su otkrili blagodeti joga za lice i rado dele svoja iskustva i transformacije. Na forumima i u online zajednicama posvećenim ovoj temi, možete pronaći brojne priče o tome kako je joga za lice promenila izgled i samopouzdanje korisnika.

Na primer, Ana iz Beograda kaže: “Počela sam sa joga vežbama za lice pre šest meseci i rezultati su neverovatni! Bore oko očiju su se smanjile, a lice mi izgleda sveže i odmorno svakog jutra.Međutim, rezultati su najviše počeli da se primećuju kada sam počela da koristim moju novu kremu za lice, koju više ne menjam. U pitanju je Neborela krema.

 

 

Jedna od značajnih prednosti joga za lice je poboljšanje cirkulacije krvi, što dovodi do zdravijeg tena. Povećani dotok kiseonika i hranljivih materija pomaže koži da se regeneriše i ostane hidrirana. Osim fizičkih promena, mnogi korisnici osećaju i emocionalne benefite. Joga za lice pomaže u smanjenju stresa i napetosti, što pozitivno utiče na celokupno zdravlje i blagostanje.

Joga za lice nudi niz impresivnih benefita koji mogu transformisati vaš izgled i poboljšati celokupno zdravlje vaše kože. Redovnim vežbanjem možete smanjiti pojavu bora i finih linija, zategnuti opuštenu kožu i poboljšati tonus mišića lica i vrata.

Ne čekajte više da otkrijete blagodeti joga za lice! Započnite svoju rutinu danas i pridružite se hiljadama ljudi koji su već iskusili pozitivne promene. Sve što vam je potrebno je nekoliko minuta dnevno, ogledalo i malo discipline.

A ako dodate tome i Neborela kremu – dupliraćete efekete!

Nabavite je odmah po akcijskoj ponudi :

ZA 2 KUPLJENE NEBORELA KREME, TREĆU DOBIJATE BESPLATNO.

Samo popunite formu ispod svojim podacima  i stiže vam na kućnu adresu.

Počnite čim vam stigne krema i ubrzo ćete primetiti kako se vaša koža zateže, bore smanjuju, a vaš izgled postaje svež i mladalački.

 

» PROMO CENA «
Srbija:

1890 RSD

Crna Gora:

18 EUR

BiH:

37 KM

Popunite formu Vašim podacima, i NEBORELA krema će stići na Vašu adresu za 1 do 4 radna dana.

Polja označena * su obavezna

Odaberite količinu koju naručujete: