fbpx
masiranje lica

Kako se radi masaža lica? Ovo su najbolje tehnike

Zašto masaža lica postaje hit u svetu lepote? Zato jer ćete uz nju zaboraviti na bore i otkriti jednostavnu tajnu mladolikog izgleda.

Više od običnog kozmetičkog rituala, masaža lica predstavlja duboku negu koja hrani kožu iznutra i oslobađa je svakodnevnog stresa i napetosti. Sa urbanim načinom života koji često ostavlja tragove na našoj koži, masaža lica postaje neizostavan deo režima lepote.

Značaj masaže lica

 

Masaža lica nije samo površinski tretman lepote; ona prodire dublje, delujući na mišiće i tkiva ispod površine kože. Kroz nežne pokrete i pritiske, ona oslobađa napetost i stres iz mišića lica i vrata, doprinoseći opuštanju celog tela.

Ali ne samo to…

Prednosti masaže lica

 

Benefiti masaže lica su brojni , a evo najvažnijih:

  • Smanjenje znakova starenja: Masaža lica podstiče cirkulaciju krvi i limfe, što može smanjiti pojavu finih linija i bora na licu.
  • Poboljšanje cirkulacije: Nežni pokreti masaže stimulišu protok krvi, doprinoseći boljem snabdevanju kože hranljivim materijama i kiseonikom, što rezultira zdravijim, sjajnijim tenom.
  • Toniranje kože: Masaža lica može poboljšati tonus mišića lica, pomažući u prevenciji opuštanja kože i oblikovanju kontura lica.
  • Opuštanje i smanjenje stresa: Ne samo da masaža lica donosi fizičko osveženje, već i mentalnu relaksaciju. Nežni dodiri i mirisna ulja mogu umiriti um i telo, smanjujući stres i anksioznost.
  • Poboljšanje apsorpcije proizvoda za negu kože: Masaža lica pomaže da se aktivni sastojci proizvoda za negu lica bolje upiju, maksimizirajući njihovu efikasnost i rezultate.

A kada je reč o aktivnim sastojcima i njihovom dejstvu, ne smemo da zaobiđemo i dobar predlog za kremu koja ih ima u izobilju.

Neborela krema je upravo po tome nekoliko klasa iznad drugih krema protiv bora. Saznajte više  o njoj na ovom linku: https://neborela.com/

Na biljnoj bazi, bogata hijaluronskom kiselinom i neodermylom, ova krema je tajni adut mnogih dama kojima ne veruju koliko godina imaju.

Silvija je jedna od njih. Redovno koristi Neborelu i njena koža lica ne odaje njene godine.

Šta je masaža lica?

 

Maža lica je  tehnika koja se koristi za poboljšanje zdravlja i izgleda kože lica, vrata i dekoltea. Ova terapija kombinuje nežne pokrete, pritiske i masažu mišića lica kako bi se postigao opušten i blistav izgled kože.

Osnovne tehnike uključuju lagane kružne pokrete, tapkanje, blago pritiskanje i poteze prema gore kako bi se poboljšala cirkulacija i opustili mišići lica.

Različiti tipovi masaže lica

Postoje različite metode masaže, pa u nastavku upoznajte koje su.

Ručna masaža lica

 

Ovo je klasičan pristup masaži lica koji koristi samo ruke terapeuta. Nežni pokreti i pritisci nanose se duž linija mišića lica kako bi se oslobodila napetost i poboljšala cirkulacija.

Kako se izvodi?

  • Počnite čistim licem i rukama. Nanesite blago hidratantno ulje ili kremu kako biste olakšali pokrete.
  • Koristite prste, palčeve i dlanove da nežno masirate lice. Krenite sa sredine lica i radite prema spoljašnjim ivicama.
  • Izvodite lagane kružne pokrete po celom licu, fokusirajući se na čelo, obraze, nos i bradu.
  • Nežno tapkajte po koži prstima kako biste podstakli cirkulaciju i oslobodili napetost.
  • Završite masažu laganim potezima prema gore duž linija mišića lica kako biste podigli kožu i poboljšali tonus.

Miofascijalna masaža lica, vrata i dekoltea

 

Ova tehnika fokusira se na miofascijalno tkivo, koje je složena mreža mišića i vezivnog tkiva koja obavija lice, vrat i dekolte. Kroz specifične pritiske i istezanje, ova masaža oslobađa napetost i poboljšava tonus kože.

  • Počnite sa čistom kožom i rukama. Primenite manju količinu hidratantne kreme ili ulja.
  • Fokusirajte se na miofascijalno tkivo, koristeći duže, sporije pritiske i poteze kako biste istegli vezivno tkivo i mišiće.
  • Primenite pritisak duž linija mišića lica, vrata i dekoltea, fokusirajući se na područja gde osećate napetost ili blokade.
  • Radite sa pažnjom i polako, omogućavajući tkivu da se opusti i odgovori na pritisak.

Miofascijalno tkivo na licu je kompleksna mreža vezivnog tkiva koja obavija mišiće lica i igra ključnu ulogu u održavanju tonusa kože i oblika lica. Kada je reč o borama, miofascijalno tkivo na licu može biti povezano sa stvaranjem i naglašavanjem ovih znakova starenja. Kroz proces starenja, miofascijalno tkivo na licu može izgubiti svoju elastičnost i čvrstoću. Ovo može dovesti do slabljenja mišića lica i gubitka tonusa kože, što rezultira pojavom bora i finih linija. Na primer, stalna aktivnost određenih mišića lica tokom godina može dovesti do formiranja dubljih bora, kao što su bore oko očiju (nazvane i “bore smejalice”) ili bore na čelu.

Masaža lica, posebno miofascijalna masaža, može biti korisna u smanjenju pojave bora tako što stimuliše cirkulaciju krvi i limfe, poboljšava tonus mišića lica i isteže vezivno tkivo.

Kroz redovnu masažu lica, miofascijalno tkivo može postati fleksibilnije i otpornije, što može pomoći u smanjenju izgleda bora i poboljšanju opšteg izgleda kože lica.

Masaža lica ledom

 

Ovo je tehnika koja se koristi za osvežavanje, toniranje i poboljšanje izgleda kože lica. Ova tehnika koristi obloge leda kako bi se postigli različiti kozmetički efekti na koži. Evo detaljnog objašnjenja kako se izvodi i koje su njene koristi:

  1. Priprema leda: Pre početka masaže, pripremite kocke leda  umotane u pamučnu tkaninu. Možete koristiti čistu vodu ili dodati sastojke poput zelenog čaja ili ružine vode za dodatnu hidrataciju i osveženje.
  2. Priprema kože: Pre nego što počnete s masažom, očistite lice kako biste uklonili nečistoće i šminku. Osušite lice tapkanjem peškirom i pripremite se za masažu.
  3. Izvođenje masaže: Lagano masirajte lice kružnim pokretima ledenom kockom ili kuglicom, krećući se od sredine lica prema spoljašnjim ivicama. Fokusirajte se na područja s otokom ili upalama, kao i na T-zonu (čelo, nos, brada), gde su pore često proširene.
  4. Stimulacija cirkulacije: Hladnoća leda stimuliše cirkulaciju krvi u koži, što može poboljšati snabdevanje hranljivim materijama i kiseonikom, te ubrzati proces regeneracije kože. To može rezultirati blistavijim i zdravijim tenom.
  5. Smanjenje otoka: Hladni kompresi leda mogu pomoći u smanjenju otoka i upale na licu, posebno u područjima kao što su područje oko očiju ili obrazi.
  6. Zatezanje pora: Hladnoća leda može privremeno suziti pore, čineći ih manje vidljivim i smanjujući rizik od zapušenja pora i nastanka bubuljica.
  7. Završetak masaže: Nakon što završite masažu, možete naneti svoje omiljene proizvode za negu kože, poput tonika ili hidratantne kreme, kako biste dodatno nahranili kožu i zadržali njen sjaj.

Masaža lica ledom može se izvoditi nekoliko puta nedeljno kao deo vaše redovne rutine nege kože. Važno je napomenuti da se led ne sme direktno nanositi na kožu bez zaštite, već uvijen u tkaninu ili pamučnu krpu kako biste izbegli oštećenje ili ozebline kože.

Svaka od ovih tehnika ima svoje specifične prednosti i može se prilagoditi individualnim potrebama i ciljevima kože.

Japanska masaža lica – Kobido

 

Japanska masaža lica, poznata kao “Kobido”, predstavlja drevnu tehniku koja kombinuje znanje o meridijanima i akupresurnim tačkama kako bi se postigla ne samo vidljiva lepota, već i unutrašnji balans i zdravlje. Ova metoda se temelji na filozofiji da lepota i zdravlje idu ruku pod ruku, stoga se pored estetskih poboljšanja, kao što su smanjenje bora i poboljšanje tonusa kože, naglasak stavlja i na revitalizaciju i opuštanje celog tela. Tehnike koje se koriste u Kobido masaži uključuju brze, ritmičke pokrete, nježno tapkanje i duboko, umirujuće pritiske, što pomaže u poboljšanju cirkulacije i detoksikaciji kože, ostavljajući lice osveženo i pomlađeno.

Zogan masaža lica

 

Zogan masaža lica je japanska tehnika koja se fokusira na konturisanje i podmlađivanje lica kroz specifične pokrete koji ciljaju na mišiće i tkiva lica. Ova tehnika, koja se često opisuje kao “prirodni facelift”, koristi intenzivne, ali nežne pritiske i pokrete vučenja kako bi stimulisala limfnu drenažu i poboljšala cirkulaciju krvi. Kroz redovnu primenu, Zogan masaža može pomoći u smanjenju otoka, ublažavanju napetosti u mišićima lica i izražavanju jasnijih kontura lica, dajući koži zdraviji i više tonirani izgled. Ova tehnika je posebno popularna među onima koji traže prirodne metode za održavanje mladalačkog izgleda bez invazivnih tretmana.

Skulpturna masaža lica

 

Skulpturna masaža lica je inovativna tehnika koja kombinuje dubinsko modeliranje kontura lica s ciljem postizanja lifting efekta bez upotrebe hirurških metoda. Ova tehnika se fokusira na duboke slojeve mišića lica, koristeći intenzivne i precizne pokrete koji ciljaju na poboljšanje elastičnosti kože i jačanje mišićnog tonusa. Tretman uključuje tehnike kao što su duboki pritisci, gnječenje i štipanje, koji doprinose boljem protoku krvi i limfne drenaže, čime se efikasno smanjuje pojava bora i daje koži čvršći, osvežen izgled. Skulpturna masaža lica je posebno cenjena zbog svoje sposobnosti da pruži vidljive rezultate u smislu podmlađivanja i revitalizacije.

Bukalna masaža lica

 

Bukalna masaža je specifična tehnika masaže lica koja uključuje unutrašnje i spoljašnje manipulacije mišićima obraza, što pruža duboki efekat modeliranja i toniranja. Ova metoda se obično izvodi tako što terapeut, koristeći sterilne rukavice, vrši pritiske i masažne pokrete unutar ustiju, ciljajući na mišiće koji nisu lako dostupni spoljašnjim masažnim tehnikama. Bukalna masaža može značajno poboljšati tonus kože, smanjiti napetost u mišićima lica, te umanjiti izraženost bora i linija koje su posledica stresa i starenja. Ova metoda je popularna među poznatim ličnostima i često se naziva “tajnom crvenog tepiha” zbog svojih izraženih efekata pomlađivanja i osvežavanja izgleda.

Masažer za lice

 

Masažer za lice je uređaj koji se koristi za izvođenje masaže lica kod kuće ili u salonu.

 

masažer za lice

 

Postoje različiti tipovi masažera za lice, uključujući roler, vakuumski masažer i kamen za masažu lica. Evo detaljnog objašnjenja svakog tipa masažera i njihovih prednosti:

Masaža lica rolerom

 

  • Roleri za masažu lica su obično napravljeni od kristala (poput kvarca ili rozenkvarca) ili metala (poput nerđajućeg čelika) i imaju dva kraja različitih veličina.
  • Koristi se za nežno masiranje lica kružnim pokretima, počevši od sredine lica i radeći prema spoljašnjim ivicama.
  • Prednosti: Roleri za masažu lica mogu poboljšati cirkulaciju krvi, smanjiti otok i upalu, te podstaći apsorpciju proizvoda za negu kože. Takođe mogu pružiti relaksaciju i opuštanje mišića lica.

Masaža lica vakuumom

 

  • Vakuumski masažeri za lice koriste vakuumsku tehnologiju kako bi stimulisali kožu i mišiće lica.
  • Funkcionišu na principu stvaranja negativnog pritiska koji podstiče cirkulaciju krvi i limfe, kao i podizanje kože.
  • Prednosti: Masaža lica vakuumom može pomoći u smanjenju bora, poboljšanju tonusa kože, smanjenju otoka i podsticanju regeneracije kože. Takođe može poboljšati apsorpciju proizvoda za negu kože i pružiti efekat liftinga.

Kamen za masažu lica

 

  • Kamenovi za masažu lica, poput žada ili rozenkvarca, koriste se za primenu toplotne i hladne terapije na kožu lica.
  • Toplota se koristi za opuštanje mišića i otvaranje pora, dok se hladnoća koristi za smanjenje otoka i upale.
  • Prednosti: Kamenovi za masažu lica mogu poboljšati cirkulaciju krvi, smanjiti otok i upalu, stimulisati limfnu drenažu i poboljšati tonus kože. Takođe mogu pružiti relaksaciju i osveženje kože.

Svaki od ovih masažera za lice može se koristiti samostalno ili u kombinaciji sa drugim proizvodima za negu kože kao deo redovne rutine nege lica.

Ulja i proizvodi za masažu lica

 

Ulja za masažu lica su ključni sastojci koji doprinose efikasnosti i užitku masažnog iskustva. Evo nekoliko najboljih ulja za masažu lica, zajedno sa njihovim prednostima:

  1. Ulje jojobe: Jojobino ulje je lagano i brzo se upija u kožu, čineći ga odličnim izborom za sve tipove kože. Bogato je antioksidansima i vitaminom E, što pomaže u hidrataciji i obnavljanju kože.
  2. Ulje šipka: Ovo ulje je bogato esencijalnim masnim kiselinama i vitaminom C, koji su ključni za hidrataciju, obnovu i posvetljivanje kože. Takođe može pomoći u smanjenju pojave bora i ožiljaka.
  3. Ulje argana: Arganovo ulje je duboko hidratantno i bogato antioksidansima, što ga čini idealnim za suvu i zrelu kožu. Ono takođe pomaže u obnavljanju kože i očuvanju njenog prirodnog sjaja.
  4. Ulje lavande: Lavandin miris ne samo da opušta, već i ima umirujuće i antiinflamatorne osobine. Ulje lavande može pomoći u smirivanju iritacije kože i smanjenju upale.
  5. Ulje ruže: Ovo ulje ima divan miris i bogato je antioksidansima, što ga čini savršenim za hidrataciju i obnavljanje kože. Takođe može pomoći u smanjenju crvenila i iritacije.

Prednosti korišćenja ulja za masažu lica su mnogobrojne:

  • Hidratacija: Ulja duboko prodorom hidriraju kožu, čineći je mekom, glatkom i elastičnom.
  • Obnavljanje: Bogata hranljivim materijama, ulja pomažu u obnavljanju oštećene kože i smanjenju znakova starenja.
  • Zaštita: Antioksidansi u uljima pomažu u zaštiti kože od štetnih uticaja okoline i slobodnih radikala.
  • Relaksacija: Mirisna ulja poput lavande imaju umirujući efekat na um i telo, što može doprineti opuštanju tokom masaže.

Odabirom odgovarajućeg ulja za masažu lica, možete poboljšati efikasnost masaže i pružiti dodatnu negu koži, čineći je zdravom, blistavom i mladolikom.

Masaža lica protiv bora

 

Masaža lica može biti efikasan tretman u borbi protiv bora, pružajući holistički pristup očuvanju mladolikog izgleda kože. Evo kako masaža lica može pomoći u smanjenju i prevenciji bora:

  1. Poboljšava cirkulaciju: Masaža lica podstiče cirkulaciju krvi i limfe, što pomaže u transportu hranljivih materija i kiseonika do ćelija kože. Ovo poboljšava elastičnost kože i podstiče regeneraciju, smanjujući pojavu bora.
  2. Stimuliše proizvodnju kolagena: Nežni pritisci masaže mogu stimulišu proizvodnju kolagena, proteina koji je ključan za čvrstoću i elastičnost kože. Povećana proizvodnja kolagena može doprineti smanjenju vidljivosti bora i finih linija.
  3. Opušta mišiće lica: Masaža lica opušta napete mišiće lica, posebno one koji su često angažovani prilikom izražavanja emocija. Redovna masaža može smanjiti prekomernu aktivnost ovih mišića, što može smanjiti pojavu dinamičkih bora.
  4. Poboljšava tonus kože: Kroz kombinaciju masažnih tehnika, koža lica može postati čvršća i zategnutija. Ovo može pomoći u smanjenju opuštenosti kože i podizanju opuštenih područja, poput obraza i vilice.
  5. Pomaže u smanjenju otoka: Masaža lica može pomoći u drenaži viška tečnosti i toksina iz tkiva, što može smanjiti otok i nadutost lica. Smanjenje otoka može poboljšati izgled kože i smanjiti izgled bora.

Masaža lica za bore treba biti redovna i obuhvatiti različite tehnike prilagođene individualnim potrebama kože. Kombinacija masaže lica sa odgovarajućim proizvodima za negu kože i zdravim životnim stilom može pružiti sveobuhvatan pristup u borbi protiv bora i očuvanju mladolikog izgleda kože.

Naš savet je da ovakva jedna masaža postane vaša redovna rutina koju ćete sprovoditi zajedno sa nanonšenjem kreme na lice. Na ovaj način ćete maksimalno iskorititi benefite kreme za bore jer će koža upiti dubinski ono što na nju nanesete. Upravo zato je važno da ono što nanosite na lice i što koža upija  bude lišeno štetnih sastojaka i napravljeno samo od sastojaka korisnih za kožu. Takva je Neborela krema. Naručite je na ovom linku: https://neborela.com/

Masaža lica za poboljšanje cirkulacije

 

Masaža lica je izvanredan način da se poboljša cirkulacija krvi u koži lica, čime se doprinosi zdravlju i lepoti kože. Evo kako masaža lica može poboljšati cirkulaciju:

  1. Stimulacija krvnih sudova: Nežni pritisci i pokreti masaže podstiču krvne sudove u koži da se prošire, omogućavajući veći protok krvi. Ovo povećava snabdevanje kiseonikom i hranljivim materijama do ćelija kože, što doprinosi njenom zdravlju i sjaju.
  2. Uklanjanje toksina: Masaža lica pomaže u pokretanju limfne drenaže, procesa uklanjanja toksina i otpadnih materija iz tkiva. Ovo čisti kožu i oslobađa je od nakupljenih toksina, što može poboljšati njen tonus i teksturu.
  3. Poboljšanje boje kože: Povećana cirkulacija krvi donosi više kiseonika do kože, što može poboljšati njen tonus i boju. Koža može izgledati svežije, blistavije i zdravije nakon masaže lica.
  4. Smanjenje otoka: Povećana cirkulacija krvi pomaže u drenaži viška tečnosti iz tkiva, što može smanjiti otok i nadutost lica. Ovo može doprineti definisanju kontura lica i smanjenju izgleda umornog izraza.
  5. Poboljšanje apsorpcije proizvoda za negu kože: Povećana cirkulacija krvi može poboljšati apsorpciju aktivnih sastojaka iz proizvoda za negu kože, što čini njihovu efikasnost većom. Nakon masaže, koža je spremna da bolje iskoristi sve benefite proizvoda koje nanosite.

Masaža lica za poboljšanje cirkulacije može se izvoditi ručno ili uz pomoć različitih masažnih alata, poput rolera ili vakuumskih masažera. Redovna masaža lica kao deo vaše dnevne rutine nege kože može imati dugoročne benefite za zdravlje i lepotu kože

Kako izvesti masažu lica kod kuće?

 

Samoomasaža lica je pristupačna i efikasna metoda za poboljšanje izgleda i zdravlja kože bez potrebe za posetom salonima ili korišćenjem skupih tretmana. Ova tehnika uključuje niz pokreta koji stimulišu cirkulaciju, podstiču limfnu drenažu i oslobađaju napetost u mišićima lica. Redovna samoomasaža može doprineti smanjenju otoka, ublažavanju znakova umora i poboljšanju tena kože.

Masaža lica kod kuće može biti divan način da se opustite i negujete kožu, pružajući joj svežinu i sjaj. Evo korak-po-korak vodiča kako izvesti masažu lica kod kuće:

  1. Priprema: Operite lice blagim sredstvom za čišćenje kako biste uklonili nečistoće i šminku. Osušite lice tapkanjem peškirom.
  2. Izbor ulja ili kreme: Odaberite ulje ili kremu za masažu lica prema vašem tipu kože i potrebama. Nanesite malu količinu proizvoda na čistim rukama.
  3. Zagrevanje ulja: Trljajte ruke zajedno kako biste zagrejali ulje ili kremu. Ovo će omogućiti lakše nanošenje i bolju apsorpciju proizvoda.
  4. Počnite od vrata: Nanesite ulje na vrat i dekolte, koristeći lagane pokrete kako biste opustili mišiće i poboljšali cirkulaciju i sprečili bore na vratu.
  5. Masirajte vilicu: Koristite lagane pritiske prstima ili masažnim alatom kako biste masirali vilicu u kružnim pokretima. To može pomoći u oslobađanju napetosti i smanjenju stresa.
  6. Masaža obraza: Koristite kružne pokrete prstiju ili masažnog alata kako biste masirali obraze, krećući se od sredine prema spoljašnjim ivicama. Ovo će poboljšati tonus kože i poboljšati cirkulaciju.
  7. Masaža čela: Nanesite malo ulja na čelo i koristite lagane pokrete prstiju kako biste masirali čelo u pokretima prema gore. Ovo će osloboditi napetost i smanjiti izgled linija na čelu.
  8. Masaža oko očiju: Koristite vrhove prstiju ili hladni kamen za masažu kako biste nežno tapkali oko očiju, smanjujući otok i umor.
  9. Završetak: Nakon masaže, ostavite ulje da se upije u kožu nekoliko minuta. Zatim možete isprati lice toplom vodom ili ga jednostavno ostaviti da se osuši.

Redovna masaža lica kod kuće može poboljšati tonus kože, smanjiti pojavu bora i ožiljaka, te pružiti trenutak relaksacije i užitka. Uživajte u ovoj jednostavnoj i efikasnoj metodi za očuvanje zdravlja i lepote kože.

 Profesionalne masaže lica

 

Poseta profesionalcu za masažu lica može biti sjajan način da se dublje opustite i negujete kožu.

 

masaža lica

 

Kada posetiti profesionalca?

  • Kada želite dublju relaksaciju i negu kože: Profesionalna masaža lica može pružiti dublje opuštanje i negu od masaže koju radite kod kuće.
  • Za posebne prilike: Poseta profesionalnom terapeutu za masažu lica može biti odličan način da se pripremite za posebne događaje poput venčanja ili važnih sastanaka.
  • Kada imate specifične probleme s kožom: Ako imate probleme poput akni, ožiljaka ili prekomernog sušenja kože, profesionalni terapeut može pružiti personalizovan tretman koji odgovara vašim potrebama.

Šta očekivati od sesije? 

  • Konsultacija: Pre početka masaže, terapeut će obično razgovarati s vama o vašim potrebama i željama, kao i o eventualnim problemima s kožom koje imate.
  • Individualizovani tretman: Terapeut će prilagoditi tretman vašim potrebama i tipu kože, koristeći odgovarajuće tehnike i proizvode za masažu.
  • Dublje opuštanje: Profesionalna masaža lica obično uključuje dublje tehnike masaže koje mogu opustiti mišiće lica i smanjiti napetost.
  • Korišćenje profesionalnih proizvoda: Terapeut će koristiti visokokvalitetne proizvode za masažu lica koji mogu pružiti dodatnu negu i hidrataciju koži.
  • Efikasan tretman kože: Osim opuštanja, masaža lica može poboljšati cirkulaciju krvi, poboljšati tonus kože i smanjiti pojavu bora i ožiljaka.
  • Saveti za negu kože: Na kraju sesije, terapeut može pružiti savete o nezi kože kod kuće i preporučiti proizvode koji će odgovarati vašim potrebama.

 

Masaža lica je više od jednostavne kozmetičke procedure . Uz pravilnu tehniku, odgovarajuće proizvode i redovnu negu, možete održavati zdravu i blistavu kožu, istovremeno se oslobađajući napetosti i stresa koji se često talože u našem licu. Stoga, nemojte oklevati da uključite masažu lica u svoju rutinu nege kože i dozvolite sebi da uživate u svim blagodetima koje ona može pružiti. Vaše lice će vam biti zahvalno.

A ako su prsti spremni , nabavite i Neborela kremu kako bi benefiti masaže bili maksimalni.

ISKORISTITE AKCIJU! ZA 2 KUPLJENE KREME, TREĆU DOBIJETE BESPLATNO!

Treba samo da popunite formu ispod svojim podacima i kreme stižu na vašu adresu.

» PROMO CENA «
Srbija:

1890 RSD

Crna Gora:

18 EUR

BiH:

37 KM

Popunite formu Vašim podacima, i NEBORELA krema će stići na Vašu adresu za 1 do 4 radna dana.

Polja označena * su obavezna

Odaberite količinu koju naručujete: