fbpx
krema protiv bora

Krema protiv bora: za mlađi izgled kože

Ne možete više da gledate bore kao prvi odraz u ogledalu?Krema protiv bora je spas. Kada je pravo vreme da krema postane bitan deo vaše nege?

Mnogo faktora treba uzeti u obzir pre nego što odlučite koja krema protiv bora će vam koristiti. 

Znakovi starenja mogu se vremenom pojaviti na vašem licu, a fine linije lica koje su nekada bile lagane i jedva vidljive, tokom samo nekoliko godina prerastaju u dublje i očiglednije bore. 

Iako ne možete zaustaviti prirodni proces starenja, možete smanjiti vidljivost bora na licu i usporiti stvaranje novih. A to možete učiniti upravo sa dobrom kremom!

Velike su šanse da ste već razmišljali o kupovini nove kreme protiv bora ili uopšte o svom prvom proizvodu ove vrste. Ali trik pitanje je kako izabrati najbolju kremu i stati borama na put? 

Odgovor možete pronaći u kremi NEBORELA!

Neborela je prirodna krema namenjena svima onima koji žele da podmlade izgled kože, revitalizuju i zategnu kožu lica, umanje fleke, podočnjake i sve znakove starenja kože. Koliko je ova krema delotvorna svedoče i iskustva korisnika.

Upoznajte se više na seldećem linku: https://neborela.com/

Zašto je važna krema protiv bora? 

Krema protiv bora postaje nezaobilazni deo vaše nege u određenim godinama. Korišćenjem kreme protiv bora pronaći ćete brojne pogodnosti koje će vam vratiti onaj mladolik izgled kakav ste oduvek želeli. 

Postoji mnogo razloga zašto je važna i neophodna krema protiv bora. 

Prva je da ćete izgledati mnogo mlađe bez bora oko očiju, usta i nosa. Korišćenjem kreme protiv bora možete dramatično smanjiti vidiljivost bora. 

Upotrebom prave kreme protiv bora u kombinaciji sa zdravom ishranom, vežbanjem i životnim stilom, možete izgledati zanosno i mlado. 

Predstavljamo vam tri glavna razloga zašto je važno koristiti kremu protiv bora:

1. Smanjuje bore i linije

Kako biste smanjili bore i linije na licu koristite kremu protiv bora dva puta dnevno za najbolje rezultate. Krema protiv bora se nanosi na prethodno očišćenu kožu tokom dana i ponovo uveče pre spavanja. 

Krema se nanosi u tankom sloju, jer sadrži veliku koncentraciju aktivnih sastojaka. Nanosi se na celo lice ili regije koje su problematične, a takođe se može koristiti za negu kože vrata i dekoltea. 

Najkvalitetnije kreme protiv starenja sadrže sastojke poput shea butera, zelenog čaja, vitamina E i B5, akseroftola i ulja jojobe. Baš sve ove sastojke možete naći u kremi Neborela.

Redovna upotreba kreme protiv bora daće vam vidljive rezultate.

Ove kreme jačaju vaše ćelije koje se bore protiv slobodnih radikala koji nanose štetu vašoj koži. Kreme za bore se sastoje od sastojaka koji pomažu u stvaranju kolagena koji štiti vašu kožu, a takođe koži vraćaju elastičnost.

2. Sprečava ljuštenje kože

Kada je reč o kremama protiv bora, one osim borbe protiv bora, sprečavaju i ljuštenje/perutanje i  isušivanje kože. Zaustavljaju proces starenja, čineći da izgledate mlado i privlačno.

Prirodni sastojci poput vitamina E, zelenog čaja i mukopolisaharida bore se protiv procesa starenja ne samo kod žena već i kod muškaraca. Ovi prirodni sastojci u kremama protiv bora ne ostavljaju masne tragove na koži i brzo se upijaju.

Čak i ako imate osetljivu kožu, možete da koristite kreme protiv bora nakon konsultacija sa dermatologom. 

Dobre kreme protiv bora deluju i na podočnjake i fleke na licu, baš kao što je Neborela. Uklonite podočnjake oko očiju i učinite da koža vrata izgleda čvrsto uz upotrebu kreme protiv bora. 

3. Hidrira i zateže kožu

Koristite kreme protiv bora za hidrataciju, zatezanje i podizanje opuštene kože, posebno kože oko očiju i vrata. Hidratantni efekat ovih krema sjajno deluje na muškoj i ženskoj koži. 

Da bi efikasno smanjili vidljivost bora, podočnjaka i fleka na licu bez dodatnih komplikacija i na prirodan način koristite kremu Neborela.

Deluje tako što podstiče proizvodnju kolagena, vraća elastičnost i prirodnu vlažnost koži i zateže je, dok u isto vreme posvetljuje tamne fleke na licu i briše tragove hiperpigmentacije. Rezultat redovne upotrebe je ujednačen ten i zategnutija koža lica bez bora, fleka i znakova starenja!

Uživajte u svemu što vam nudi krema protiv bora i obavezno je koristite prema uputstvima. Rezultate ćete moći da primetite u kratkom vremenskom periodu.

Svoju prvu kremu možete naručiti odmah danas i iskoristiti ponudu da za dva NEBORELA pakovanja, treći dobijate gratis.

» PROMO CENA «
Srbija:

1890 RSD

Crna Gora:

18 EUR

BiH:

37 KM

Popunite formu Vašim podacima, i NEBORELA krema će stići na Vašu adresu za 1 do 4 radna dana.

Polja označena * su obavezna

Odaberite količinu koju naručujete:

Krema protiv bora u skladu sa godinama

Da bi krema protiv bora bila efikasna, pored prirodnih aktivnih sastojaka i tipa kože, ključni faktor predstavljaju i vaše godine. Tokom svog života primetićete pojavu različitih znakova povezanih sa starenjem kože, ali neke određene navike mogu podstaći pojavu ovih znakova. 

Da biste usporili pojavu bora, fleka i opuštenosti kože, trebalo bi da koristite efikasnu kremu protiv bora. Tajna leži u odabiru odgovarajuće nege za potrebe vaše kože za svaku starosnu grupu.

Razumevanje koji sastojci su najefikasniji u održavanju zdrave kože tokom celog života prvi je korak ka pronalaženju prave kreme protiv bora. I evo važne činjenice: upotreba zaštite od sunca je neophodna u bilo kojim godinama i nesumnjivo je najbolji način za sprečavanje pojave bora!

Evo kako koristiti kreme protiv bora u zavisnosti od godina:

Krema protiv bora za mlade

Često se postvalja pitanje kada treba početi sa upotrebom kreme protiv bora. Korišćenje kreme protiv bora preporučuje se od sredine dvadesetih godina, kada se  koža suočava sa gubitkom vlažnosti. Zbog toga je neophodno preventivno koristiti kreme protiv bora.

Krema protiv bora za mlade ne treba da sadrži agresivne sastojke, već naprotiv najbolje bi bilo da to bude krema na biljnoj bazi. 

Krema za mlade treba da bude hidratantna krema sa zaštinim faktorom, da sadrži antioksidante, vitamine i hijaluronsku kiselinu. Hidratantne kreme sa zaštitnim faktorom su sasvim dovoljna nega za mladu kožu.

Krema protiv bora 30+

U ovom periodu primetićete prve znake starenja – tanke linije na čelu i prve bore. Zato će vam biti potrebna krema protiv bora koja će omogućiti da revitalizujete kožu i oživite ten. Savetujemo vam da koristite i dnevnu i noćnu kremu protiv bora koje su bogate antioksidantima, vitaminima C, A ili E i betakarotenima.

Krema protiv bora 45+ 

Od 45. godine pa nadalje, koža počinje da gubi svoju elastičnost i ima tendenciju da bude suva, a bore su sve izraženije. I u ovom periodu se preporučuje upotreba dnevne i noćne kreme protiv bora koje podstiču proizvodnju kolagena i elastina.

Takođe, ove kreme treba da budu bogate voćnim kiselinama i vitaminima C, A ili E.

 

najbolja krema protiv bora

Krema protiv bora 60+ 

Od ovog doba pa nadalje, bore postaju vidljivije, dok se obim i gipkost epiderma smanjuje. Idealan proizvod vratiće volumen i vitalnost vašem licu, a zbog toga su dnevna krema i noćna krema najbolji izbor za vas. 

Ove kreme moraju biti bogate svim aktivnim prirodnim sastojcima, posebno onima koji proizvode kolagen. Takođe, moraju biti bogate prirodnim mastima i uljima, hijaluronskom kiselinom, vitaminima i peptidima. 

Krema protiv bora 70+

U ovom dobu je koža najtanja i najkrhkija. Stoga su idealni proizvodi za negu kože koji obnavljaju i jačaju odbrambeni sistem kože. Dnevna i noćna krema treba da sadrže i ekstrakte pasiflore, koji pomažu u vraćanju prirodne vlage i zaštiti epiderma i biosaharide koji regulišu funkcionalnost ćelija i povećavaju debljinu kože.

Verovatno ćete postaviti pitanje da li krema protiv bora zaista deluje i kakva su iskustva? Iskustva u borbi protiv bora govore da rešenje postoji i da je vrlo jednostavno.

Posetite stranicu https://neborela.com/ i uverite se u iskustva zadovoljnih korisnica koje su uz pomoć Neborele smanjile vidljivost bora, podočnjaka i fleka na licu, vraćajući dobar izgled i svežinu koži. 

Najbolja krema protiv bora

Sada se verovatno pitate koja je najbolja krema protiv bora? Efikasnost kreme protiv bora, na prvom mestu, zavisi od sastojaka koje sadrži, kao i od toga koliko dugo je koristite. Važno je imati na umu da kreme protiv bora nisu čarobno rešenje koje će vam za nekoliko sati ukloniti bore. Moraju se primenjivati redovno i dva puta dnevno (ujutru i pre spavanja). 

Da biste dobili sve što vaša krema protiv bora nudi, morate znati kako pravilno odabrati pravi proizvod. Evo nekoliko saveta koji će vam pomoći:

  1. Pročitajte etiketu – najbolje kreme protiv bora su one koje sadrže najviši nivo prirodnih aktivnih sastojaka. 

Svi sastojci u kremama daju određene karakteristike, kao što su prijatan miris, produžen rok trajanja i sl. Aktivni sastojci u kremama su oni sastojci za koje je naučno dokazano da imaju dejstvo koje stoji na etiketi proizvoda. To su sastojci koji zapravo dovode do ciljanih promena na vašoj koži, ne štete koži, deluju na nju i nemaju nikakva neželjena dejstva.  

Iako će vam se lista sastojaka može činiti nepotrebnom, jer neki sastojci imaju čudna i nepoznata imena, ipak treba da se upoznate sa sastavom kreme za bore. 

  1. Ne brinite za cenu – samo zato što je neka krema protiv bora skupa ili jeftina ne znači da će vam pomoći ili vam neće pomoći u vašoj borbi sa borama.
  2. Proverite recenzije – uvek postoji odeljak za svedočenja kupaca, ali nemojte se tu zaustaviti. Potražite recenzije proizvoda na drugim veb lokacijama da biste videli da li se proizvod kupcima zaista svideo ili ne.
  3. Višenamenska krema protiv bora tj. proizvod koji čini mnogo više od smanjenja vidljivosti bora, npr. krema za bore koja ujednačava ton vaše kože, deluje na podočnjake i sl.

krema protiv bora 40+

Poželjni sastojci kreme

Kao što je već pomenuto, čitanje liste sastojaka kreme za bore je izuzetno važno. Ovo su sastojci koje biste trebali potražiti u kremama protiv bora:

  • Neodermyl deluje poput kolagena u koži. Pomaže da koža bude jača i čvršća i sprečava njeno dalje opuštanje. Cilj je podmlađivanje kože lica;
  • Retinol je derivat vitamina A. Smanjuje pojavu bora i ublažava postojeće, deluje i na ukupno poboljšanje stanja kože i sprečava nastanak akni. Pomaže koži da stvori bolje i zdravije ćelije kože i deluje kao antioksidans;
  • Peptidi tj. aminokiseline zadužene za čvrstu kožu i ubrzavaju proizvodnju kolagena;
  • Koenzim Q10 je antioksidant. Obnavlja kožu, smanjuje bore i štiti kožu od oštećenja od sunca;
  • Antioksidanti usporavaju starenje, a samim tim i nastanak bora;
  • Vitamin C je još jedan moćan antioksidans i ima potencijal da zaštiti kožu od oštećenja od sunca i obnavlja ćelije kože;
  • Hijaluronska kiselina je sastavni deo kože, osigurava joj hidrataciju i gipkost. Usled smanjenja hijaluronske kiseline u koži javljaju se bore. Zato je potrebno kroz kremu nadoknaditi  hijaluronske kiseline i vratiti koži prirodnu vlažnost i elastičnost;
  • Aktivirane amino kiseline stimulišu prirodni metabolizam kože, povećavaju njenu čvrstinu i revitalizuju je;
  • Shea buter deluje protivupalno, potpomaže produkciju kolagena i vraća koži optimalnu vlažnost;
  • Vitamin E deluje kao antioksidant, pomaže u sprečavanju starenja i propadanja kože i nastanka bora;
  • Ekstrakt sladića usporava povezivanje tamnog pigmenta kože i pomaže u uklanjanju fleka i tragova hiperpigmentacije.. Ima sposobnost da ujednačava ten, posvetljuje kožu. Smanjuje procenat melanina u ćeliji;
  • Ekstrakt biljke rabarbare pomaže u smanjenju proizvodnje tamnog pigmenta na koži;
  • Aktivni sastojci masline štite kožu od slobodnih radikala , hidriraju površinu kože i pomažu joj da povrati prirodni hidrolipidni sloj, sporovodeći neophodne aktivne sastojke do kože;
  • Ekstrakt rodopske haberlee poboljšava teksturu kože i njenu čvrstinu. Sprečava oksidaciju proteina, potpomaže održavanje aktivnost fibroblasta i stimulisanje stvaranja elastina i kolagena;
  • Kombinacija biopolimera i akacija gume formira tanku mrežu na koži. Biopolimer se skuplja i vidno zateže kožu u najkraćem roku;
  • Kombinacija guar i ksantan gume zateže kožu lica, da je joj čvrstinu i čini je glatkom na dodir.

Zaključak!

Nega lica počinje sa dobrom kremom. Prema iskustvima zadovoljnih korisnika među prvoj na listi nalazi se upravo NEBORELA.

Ona je savršeno formulisana prirodna krema. Sadrži neodermyl, hijaluronsku kiselinu, biopolimer, kombinaciju guar i ksantan gume, ekstrakt sladića, rabarbare, rodopske herbalee, aktivne sastojke masline, aktivirane amino kiseline, shea buter i vitamin E.

Pored ovih sastojaka veoma je važno da obratite pažnju da krema protiv bora bude hipoalergenska kako ne bi došlo do pojave alergijskih reakcija. Takođe, krema protiv bora treba da bude i nekomedogena, odnosno dane izazviva akne i bubuljice.

Neborela je prirodna krema, a rezultat redovne upotrebe je ujednačen ten i zategnutija koža lica bez bora, fleka i znakova starenja! Vaše lice bez bora, fleka i podočnjaka kao sa reklame vas čeka.

Posetite stranicu https://neborela.com/ i naručite Neborelu već sada.