fbpx
krema za podočnjake

Najbolja krema za podočnjake bez premca!

Otkrijte kako radi najbolja krema za podočnjake i recite zbogom tamnim krugovima. Pronađite savršenu negu za mladalački izgled vaših očiju.

Verovatno ste pomišljali na brojne opcije za rešavanje podočnjaka. Možda ste pokušavali sa upotrebom prirodnih preparata i kućnim lečenjem, ali ništa nije toliko delotvorno.

Evo zašto je krema za podočnjake zapravo najbolje rešenje.

Otkrijte i :

  • koja krema je najefikasnija
  • koji sastojci treba da čine sadržaj odgovarajuće kreme
  • kako se kreme koriste i koje je njihovo dejstvo na kožu lica?

Tamni krugovi i natečenost ispod očiju su česti estetski problemi koji mogu uticati na ljude svih starosnih grupa, često ostavljajući utisak umora i starenja. Ovi problemi mogu biti rezultat različitih faktora, uključujući genetiku, nedostatak sna, stres, alergije, i način života. Srećom, postoji niz kozmetičkih tretmana koji mogu pomoći u ublažavanju ovih simptoma, a među njima se posebno ističu kreme za podočnjake.

Ove kreme su formulisane sa ciljem da ciljano deluju na delikatnu kožu oko očiju, pružajući hidrataciju, smanjujući vidljivost tamnih krugova i umanjujući nadutost

U ovom članku, istražićemo kako različiti sastojci u kremama za podočnjake mogu doprineti zdravijem i svežijem izgledu kože i  kako odabrati pravi proizvod za vaše specifične potrebe.

Postojji veliki broj krema i u tome jeste čar, ali možda i nedoumica koju odabrati.

Zašto nastaju podočnjaci?

 

Podočnjaci se mogu pojaviti iz raznih razloga, uključujući: genetske predispozicije, nedostatak sna, stres, pa čak i dijetetske navike. Oni su često znak umora ili starenja, kada koža ispod očiju postaje tanja i otkriva tamne krvne sudove koji se nalaze ispod.

Srećom, pravilno formulisana krema za podočnjake može pružiti rešenje za ovaj problem. Sa aktivnim sastojcima dizajniranim da ciljano deluju na ove simptome, krema može pomoći u jačanju kože, smanjenju vidljivosti krvnih sudova i umanjenju nadutosto, vraćajući tako svetlost i svežinu području oko očiju.

Jedna od takvih krema je Neborela.

Njena prednost je što ne deluje samo na podočnjake, već i na druge znakove starenja kao što su bore i fleke na lice.

Dakle, jedna krema – 3 rešenja

Saznajte više o njoj na ovom linku: https://neborela.com/

Krema za podočnjake kao prevencija?

 

krema za podočnjake sastojci

 

Nega je najbolji način da sprečite podočnjake.

Njene prednosti su razne – od toga da je neinvazivno sredstvo koje daje dugoročne rezultate, do toga da kontinuitet u korišćenju, kao i kvalitet kreme koju odaberete, utiče na zdravlje i lepotu vaše kože.

Stoga se moramo dobro uputiti u sastojke kreme koji su blagotvorni za otklanjanje podočnjaka, način korišćenja takve kreme, kao i u njena dejstva.

Pored pravilnog nanošenja kreme za oči, sledite i sledeće savete za negu kože očiju:

  • Masirajte željeno područje – nežno masirajte kožu oko očiju, da biste poboljšali cirkulaciju i smanjili “podbulost”.
  • Uklonite šminku sa očiju – izbegavajte odlazak na spavanje dok detaljno ne uklonite šminku sa očiju. Koristite blago sredstvo za uklanjanje šminke, koje nije rizično za zdravlje očiju i kožu oko očiju.
  • Nosite naočare za sunce – posebno koristite modele koji “blokiraju” ultraljubičaste zrake. Ovo će smanjiti rizik od nastanka bora na očima i raka kože na tom delu.
  • Nosite šešir – da biste dodatno zaštitili oči i kapke, nosite šešir.

Poštovanjem ovih navika, delovaćete preventivno, ali procenat uspešnosti je zanemarljiv ukoliko se ignoriše upotreba kreme za podočnjake, kao dela svakodnevne rutine.

Krema NEBORELA izbor je mnogih ljudi.

Nađa je jedna od njih. Kako kaže, ovo je njena tajni recept protiv svih znakova starenja kože. Prezadovoljna je rezultatima.

 

neborela iskustvo pre posle

 

Ukoliko i vi želite da se rešite znakova umora sa lica, možete naručiti 2 kreme, a treću dobijate GRATIS.

Samo popunite formu ispod svojim podacima.

» PROMO CENA «
Srbija:

1890 RSD

Crna Gora:

18 EUR

BiH:

37 KM

Popunite formu Vašim podacima, i NEBORELA krema će stići na Vašu adresu za 1 do 4 radna dana.

Polja označena * su obavezna

Odaberite količinu koju naručujete:

Koje sastojke sadrži dobra krema za podočnjake?

Pre nego što krenete u potragu za adekvatnom kremom, bilo bi poželjno da utvrdite vaš tip kože kod dermatologa, te da delate u skladu s tim. Ipak, postoje sastojci koji se smatraju generalno poželjnim i prihvatljivim za sadržaj kreme protiv podočnjaka i bora ispod kapaka. To su:

  • Ekstrakt sladića ima umirujuće delovanje na kožu i pomaže u smanjenju crvenila i diskoloracije. Ovaj sastojak takođe posvetljuje kožu, smanjujući vidljivost tamnih podočnjaka zahvaljujući svojim svojstvima inhibicije melanina.
  • Koenzim Q10 – Ovaj sastojak je poznat po svojim antioksidativnim svojstvima i sposobnosti da štiti kožu od štetnog uticaja slobodnih radikala. Takođe, koenzim Q10 može pomoći u smanjenju finih linija oko očiju i poboljšanju elastičnosti kože.
  • Peptidi – Peptidi su kratki lanci aminokiselina koji mogu signalizirati ćelijama kože da proizvode više kolagena, što može dovesti do smanjenja pojavljivanja bora i poboljšanja čvrstoće kože.
  • Ceramidi – Ceramidi su lipidi koji pomažu u očuvanju barijere kože i zadržavanju vlage. Oni mogu pomoći u zaštiti kože od iritacija i spoljnih štetnih uticaja, kao što su zagađenje i ekstremne temperature.
  • Niacinamid (Vitamin B3) – Niacinamid je poznat po svojim umirujućim svojstvima i sposobnosti da poboljša izgled proširenih pora, ujednači ton kože i ojača oštećenu kožnu barijeru.
  • Hijaluronska kiselina – Ovaj sastojak je poznat po svojoj sposobnosti da privuče i zadrži velike količine vlage, što može pomoći u hidrataciji i ‘ispunjavanju’ kože, smanjujući time izgled finih linija i bora.
  • Alfa hidroksi kiseline (AHA) – AHA pomažu u eksfolijaciji površinskog sloja mrtvih ćelija kože, što može poboljšati teksturu kože i smanjiti tamne mrlje ili hiperpigmentaciju.
  • Vitamin C – Ovaj moćan antioksidans može pomoći u borbi protiv oštećenja kože uzrokovanih UV zračenjem i zagađenjem, kao i u posvetljivanju pigmentacije kože.
  • Vitamin E – Vitamin E je još jedan antioksidans koji pomaže u zaštiti kože od oštećenja izazvanih slobodnim radikalima i može pomoći u hidrataciji i umirivanju kože.
  • Vitamin K – Ovaj vitamin može pomoći u smanjenju tamnih krugova ispod očiju poboljšavajući cirkulaciju i smanjujući vidljivost kapilara.
  • Kofein – Kofein može pomoći u smanjenju ‘podbulosti’ ispod očiju jer ima diuretička svojstva koja mogu smanjiti zadržavanje tečnosti.
  • Retinoidi – Retinoidi su derivati vitamina A i mogu pomoći u smanjenju pojavljivanja bora stimulisanjem proizvodnje kolagena, ali mogu biti iritantni za neke tipove kože, pa se preporučuje oprez pri upotrebi.
  • Ferulinska kiselina – Ovaj sastojak ima antioksidativna svojstva i može pomoći u zaštiti kože od oštećenja uzrokovanih suncem.
  • Kamilica – Kamilica ima umirujuća svojstva i može pomoći u smanjenju upale i crvenila kože.
  • Shea buter – Ovaj sastojak je poznat po svojim hidratantnim i protivupalnim svojstvima, kao i sposobnosti da podrži proizvodnju kolagena.

Neborela krema za podočnjake kao najbolji izbor

 

Neborela krema za podočnjake predstavlja vrhunski izbor za one koji traže efikasno rešenje protiv tamnih krugova i znakova starenja oko očiju. Njeni sastojci su pažljivo odabrani da pruže višestruke benefite:

  • Hijaluronska kiselina je ključni element u hidrataciji kože. Kao moćan humektant, ona privlači i zadržava vodu u koži, čineći je hidriranom, glatkom i elastičnom. Ovo je posebno važno za područje oko očiju koje je sklonije suvoći i pojavljivanju finih linija.
  • Neodermyl® je inovativni sastojak koji deluje ‘iznutra’, podstičući proizvodnju kolagena i elastina. Ova ‘igla bez igle’ tehnologija pruža efekte slične tretmanima u dermatološkim klinikama, čineći kožu čvršćom i smanjujući vidljivost bora.
  • Smeša Acacia i Rhizobian gume stvara instant efekat zatezanja, pružajući brze rezultate koji su vidljivi gotovo odmah nakon nanošenja, čineći kožu glatkom i zategnutom.
  • Ekstrakti korena sladića i rabarbare su poznati po svojim svojstvima posvetljivanja kože. Oni pomažu u smanjenju hiperpigmentacije, uključujući tamne krugove ispod očiju, čineći ten ujednačenijim i svetlijim.
  • Ekstrakti kore afričkog drveta i lista rodopske haberlee pružaju antioksidativnu zaštitu i poboljšavaju otpornost kože na spoljašnje faktore, što je ključno za očuvanje mladalačkog izgleda kože.
  • Gliceridi maslinovog ulja i Shea buter su emolijensi koji hrane kožu, održavajući njen lipidni sloj i sprečavajući gubitak vlage. Oni pružaju dugotrajnu mekoću i elastičnost, a takođe deluju umirujuće na iritiranu kožu.
  • Vitamin E je snažan antioksidant koji štiti kožu od oksidativnog stresa i slobodnih radikala, koji su često odgovorni za ubrzano starenje kože.

Sve ove komponente zajedno čine Neborela kremu izuzetno efikasnim rešenjem za borbu protiv podočnjaka, pružajući ne samo trenutno poboljšanje izgleda kože, već i dugoročne benefite u vidu jačanja, zaštite i obnove kože oko očiju.

Vrste krema za poodčnjake

Raznovrsnost krema za podočnjake omogućava da pronađu proizvod koji najbolje odgovara njihovim specifičnim zahtevima. Kreme su posebno formulisane da se bave različitim problemima kože oko očiju, uključujući naduvenost, tamne kolutove i fine linije, a neke su čak prilagođene za muškarce, uzimajući u obzir teksturu njihove kože i specifične potrebe​​.

Krema za naduvene podočnjake

 

Za one koji se suočavaju sa izraženom nadutošću, kreme bogate kofeinom mogu biti posebno korisne, jer pomažu u smanjenju oteklina izvlačeći višak vode iz kože. S druge strane, kreme za izbeljivanje podočnjaka često sadrže sastojke poput vitamina C i ekstrakta sladića, koji pomažu u posvetljavanju i smanjenju vidljivosti tamnih kolutova​​.

Krema za tamne podočnjake

 

Kreme za tamne podočnjake su specijalno formulisane da se bore protiv tamnih kolutova koji se mogu pojaviti ispod očiju usled različitih faktora kao što su umor, stres, genetika ili starenje. Ove kreme često sadrže aktivne sastojke poput vitamina C, kofeina, peptida, i ekstrakta sladića koji ciljano deluju na smanjenje pigmentacije i poboljšanje cirkulacije u području oko očiju.

Krema protiv hemoroida za podočnjake

 

Interesantan pristup koji se ponekad spominje u kontekstu smanjenja podočnjaka je upotreba krema za hemoroide. Iako se to može činiti neobičnim, neke od ovih krema sadrže sastojke koji sužavaju krvne sudove, čime mogu privremeno smanjiti oteklina i nadutost ispod očiju. Međutim, važno je biti oprezan sa ovakvim nekonvencionalnim metodama, kako bi se izbegle potencijalne iritacije ili druge neželjene reakcije na osetljivom području oko očiju.

Kako se koristi krema za podočnjake?

 

kako se koristi krema protiv podočnjaka

 

Pitanje koje se nameće kao posledica promišljanja o neophodnosti korišćenja adekvatne kreme je – kako se ona upotrebljava?

Da biste maksimalno iskoristili kremu za oči, sledite ove korake za pravilno nanošenje:

  • Nanesite količinu proizvoda u veličini zrna graška – smatra se da nema efekta ukoliko preterujemo sa velikim količinama kreme koju nanosimo; za najdelotovorniji rezultat, preporučljiva je upravo ova količina kreme. Stoga se i naglašava, kod Neborela kreme za bore i podočnjake, da je dovoljno nanošenje u veoma tankom sloju. Njeni sastojci su prirodni, te brižljivo birani i kombinovani, pa je dovoljan tanak sloj ispod oka, da bi delovala na uklanjanje podočnjaka.
  • Nežno “tapkajte” prstom kožu ispod očiju u vidu “malih tačkica”, počevši od unutrašnjeg ugla i pomerajući se ka spolja. Izbegavajte nanošenje kreme blizu donjih trepavica, jer možete narušiti zdravlje oka i doprineti iritaciji, ukoliko krema dođe u dodir sa okom.
  • Utapkajte” proizvod u kožu – to znači da bi trebalo da izbegavate povlačenje kože ili trljanje kreme. Sve te agresivne metode nanošenja, za koje nekad naivno mislimo da će pomoći jer kremu navodno “dublje” nanosimo, doprinose suprotnom efektu. Krema protiv podočnjaka bi, dakle, morala nežno da se nanosi i utapkava lagano u kožu, kako bi dala adekvatan rezultat.
  • Sačekajte najmanje 2 minuta da koža u potpunosti upije kremu. Tek onda možete da nanesete ostatak proizvoda za negu kože, kao i šminku.

Pokušajte da ne koristite puno kreme za oči – već smo naglasili da je umerenost u ovom slučaju od ključnog značaja. Koristite kreme samo u meri u kojoj je naznačeno.. Takođe, ne preporučuje se nanošenje kreme za oči na kapke, osim ako uputstva ne kažu da ne dovodi do oštećenja kože ili drugih delova lica.

Kada i koliko često bi trebalo nanositi kremu za podočnjake?

 

Ukoliko ste zabrinuti zbog prevremenog starenja, počnite što ranije možete sa brigom kože oko očiju. Koža na ovom području je izuzetno nežna i tanka, pa je često prva koja pokazuje znake starenja.

Zbog toga ne iznenađuje posledica u vidu nastanka bora, opuštenosti kože i podočnjaka. Da biste ovaj deo kože lica održali zdravim i očuvanim, ozbiljno razmislite o upotrebi kreme za podočnjake U zavisnosti od formule, kreme za oči mogu zatezati i hidrirati kožu, dok pored toga, leče uobičajene probleme sa kožom.

U mladosti smo često skloni tome da se “zanesemo” i da pomislimo da su kreme za podočnjake i predeo oko očiju namenjenje sredovečnim osobama.

Nemojte da upadnete u zamku! Prevencija je ključ i garancija zdrave kože.

Koristite kremu za podočnjake čak i ako ste u mlađem životnom dobu. Što ranije počnete da koristite  to ćete duže moći da uživate u njenim efektima. Stoga se držite uputstva o pravilnom nanošenju, obratite pažnju na sastojke koji se preporučuju i na vreme krenite da svakodnevno brinete o svojoj koži. Ulaganje u kožu lica nikad nije bespotrebno ulaganje, a negovana koža će vam vratiti višestruko vaš trud, time što će podočnjaci, znaci starenja i bore biti manje vidljivi. 

Neborela krema ne sadrži sastojke koji bi vas mogli zabrinuti ili sprečiti u nameri da brinete o svojoj koži. Ona je posebna upravo zbog posebno formulisane kombinacije prirodnih aktivnih sastojaka, te ne postoji mogućnost da ćete ugroziti vašu kožu.

Često se zapitamo da li postoji vreme u toku dana koje je “rezervisano” za nanošenje kreme za podočnjake? Ili je naprosto svejedno kada se ona nanosi?

Odgovor je jednostavan – krema za oči se može naneti u različito doba dana.

  • Ujutru – koristite laganu formulu, jer takva krema može “podneti” šminku na sebi.
  • Uveče – kada nanosite kremu za oči uveče, sastojci se mogu upiti u vašu kožu preko noći. I
  • Ujutro i uveče – da biste uživali u svim gore navedenim prednostima, koristite kremu za oči dva puta dnevno.

Najzad, idealno vreme zavisi od vaših želja i ciljeva. Ali bez obzira na vreme, kremu za oči treba nanositi samo jednom na 12 sati. Nema potrebe za ponovnim nanošenjem istog proizvoda tokom dana ili noći, jer ponavljamo – u ovom slučaju je umerenost od ključnog značaja. Briga o koži lica mora biti kontinuirana, ali umerena.

Preporuka za korišćenje Neborela kreme je dva puta dnevno. Koristite je u pravilnim razmacima, a dejstvo ćete moći da uočite nakon veoma kratkog vremenskog perioda.

Kao kod svakog proizvoda, “poslednju reč” imaju upravo korisnici kreme.

Pogledajte na sajtu šta oni kažu o delovanju kreme na uklanjanje podočnjaka i tragova hiperpigmentacije, kao i na smanjivanje vidljivosti bora i usporavanje procesa starenja. A onda je odmah i naručite na linku:  https://neborela.com/.