fbpx
krema za muškarce protiv bora

Krema za muškarce protiv bora

Da li je važno da krema za muškarce protiv bora bude posebna? Šta treba da ima i kako doneti odluku koja je prava? Evo odgovora.

Muškarci obično počinju da brinu i opažaju bore na licu tokom dva različita perioda u životu:

  • Kasne 20-e i rane 30-te godine: Vreme kada konačno počinjete da uspevate i da se ističete u poslovnom i privatnom okruženju. Ali kada se pogledate u ogledalo, godine uzrokuju da vaše lice pokazuje rane znake starenja kao što su bore.
  • Kasne 40-e i rane 50-te godine: Postigli ste lični i profesionalni uspeh. Ali izgledate 10 godina starije nego što zapravo jeste i kako se zapravo osećate. A sada se javljaju neki mlađi momci koji pretenduju na vaše mesto na poslu. Morate da ostanete dovoljno mladi i energični da se borite u teškom poslovnom svetu  i u svom privatnom ličnom životu.

Zato pravi muškarci vode računa o sebi i potrebna im je krema za muškarce protiv bora.

Za mnoge, izbor je pao na kremu Neborela. U pitanju je prirodna univerzalna krema, koja deluje na sve znake starenja kože. Mnogo više o kremi saznajte na linku: https://neborela.com/.

Nažalost, ne postoji način da se starenje zaustavi, ali pojava bora oko usana i na licu može se maksimalno prolongirati. Samo treba napraviti pametne izbore u načinu života koji sprečavaju rane znake starenja.

Zato ostanite sa nama i upoznajte se sa najboljom kremom za muškarce protiv bora!

Kako deluje krema za zatezanje lica za muškarce?

 

Šta uzrokuje da se fine linije i bore počnu pojavljivati na vašim licima?

Već sredinom dvadesetih godina vaše ćelije u dermisu počinju da proizvode manje kolagena, zbog čega vaša koža izgleda tanja i opuštenija. To dovodi do pojave nabora koje nazivamo borama i finim linijama.

A šta ako želite da zategnete vaše lice i izbegnete pojavu bora? Najbolji način da to uradite je pravilan izbor nege kože. 

Tada je vreme da otkrijete svoje tajno oružje protiv starenja – kremu za muškarce protiv bora koja će vam zategnuti lice.

Zato birajte kremu koja je prepuna antioksidansa, vitamina i retinola, a ovakva krema za zatezanje kože lica je formulisana da vrati sat unazad na vašem licu.

Krema za zatezanje lica nije samo za muškarce u 40-im i 50-im godinama. Muškarci u kasnim 20-im i 30-im takođe mogu iskoristiti neverovatne prednosti ove kreme.

A koja je najbolja krema za muškarce protiv bora i za zatezanje lica?

Saznajte u nastavku teksta!

Najbolja krema za lice za muškarce

 

Vaša koža je najveći organ u vašem telu i baš kao što se trudimo da jedemo zdravu hranu i da vežbamo kako bismo naše organe poput mozga i srca održali zdravim, trebalo bi da brinemo i o svojoj koži, organu koji je najviše izložen ekološkim i fizičkim oštećenjima u vašem telu.

 

Krema za zatezanje lica za muškarce

Ako ne brinete o svojoj koži, to vas sustiže u obliku dubokih bora i linija na licu.

Ako ne želite da trpite ove posledice, izbegavajte sledeće greške:

  • provođenje dužeg vremena na suncu bez zaštite od sunca,
  • trudite se da pravilno očistite lice i hidrirate kožu lica,
  • jedete nezdravu ishranu,
  • loše navike spavanja.

I nikako nemojte da izbegavate ovo: kremu protiv bora!

Pa, kao što ste uočili zapravo vam i nije potrebna duga lista koraka za negu kože da bi vaša koža bila zdrava i bez bora!  Dovoljno je da pronađete pravu kremu protiv bora sa sastojcima koji vole vašu kožu.

Krema za muškarce protiv bora ne samo da pomaže u popravljanju oštećenja koja su već nanesena vašoj koži, već mogu pomoći i u zaštiti vaše kože od daljeg propadanja, boranja i starenja.

Sastojci u kremi za muškarce protiv bora

 

Ovo su (ne tako tajni) sastojci u kremi za muškarce protiv bora koji su ključ za glatku, besprekornu i hidratizovanu kožu i važna su komponenta za svakoga ko želi da se izbori sa borama i da zategne svoje lice.

Ključni sastojci koje treba da sadrži krema za muškarce protiv bora su:

  • Hijaluronska kiselina je jedan od sastojaka koji treba da imate na svom radaru. Ima izvanredna hidratantna svojstva, privlačeći vlagu u kožu i pomažu joj da ostane zategnuta. Ona je posebno važan sastojak za ljude u poznim godinama,  jer se sposobnost vašeg tela da proizvodi ovu ključnu kiselinu smanjuje kako starimo.

Pročitajte: Najbolja krema sa hijaluronom: vodič za izbor

  • Koenzim Q10 je antioksidant koji je zadužen za obnavljanje kože, štiteći je od sunca i smanjuje bore. Antioksidansi u kremama će usporiti starenje, a to znači i da će usporiti i nastanak bora;
  • Shea buter bogat masnim kiselinama i vitaminima koji pomažu koži da bude hidrirana, meka i nežna;
  • Neodermyl je jedan od sastojaka u kremi koji smanjuje vidljivost bora, sitnih linija jer podstiče stvaranje kolagena.
  • Sastojci koji imaju za cilj da podrže proizvodnju kolagena, kao što je vitamin C, takođe su korisni, kao i antioksidansi kao što su ferulinska kiselina i vitamini A i E.
  • Retinol je derivat vitamina A. Smanjuje pojavu bora i ublažava postojeće, deluje i na ukupno poboljšanje stanja kože. Pomaže koži da stvori bolje i zdravije ćelije kože i deluje kao antioksidans;
  • Peptidi tj. aminokiseline su tu da ubrzaju proizvodnju kolagena koji koža gubi i na taj način su zaduženi za čvrstu kožu;
  • Vitamin E deluje kao antioksidant, štiti kožu od spoljašnih uticaja i pomaže u usporavanju starenja kože i nastanka bora;
  • Ekstrakt sladića pomaže u uklanjanju fleka i tragova hiperpigmentacije, ujednačava ten i posvetljuje kožu;
  • Ekstrakt biljke rabarbare pomaže u smanjenju proizvodnje tamnog pigmenta na koži;
  • Gliceridi maslinovog ulja štite kožu od isušivanja, pomažući joj da sačuva svoj prirodni lipidni sloj i obezbeđujući joj neophodnu negu;
  • Ekstrakt rodopske haberlee stimuliše stvaranje elastina i kolagena;
  • Kombinacija biopolimera i akacija gume formira tanku mrežu na koži. Biopolimer se skuplja i vidno zateže kožu u najkraćem roku što uklanja bore na licu;

Neborela je savršeno formulisana prirodna krema za ublažavanje bora, sitnih linija i fleka na licu.

Ova krema je posebno formulisana i čini je jedinstvena kombinacija odabranih sastojaka biljnog porekla, poput: neodermyla,  hijaluronske kiseline, biopolimera, kombinaciju guara i ksantan gume, aktivne sastojke masline, shea buter i vitamin E.

Rezultat redovne upotrebe je negovana koža lica ujednačenog tena uz osećaj glatkoće i mladalačkog sjaja bez bora!

Neborela je namenjena svima koji žele da podmlade izgled kože, osveže i zategnu kožu lica, umanje znakove starenja na jednostavan način.

Što ranije počnete da je koristite to bolje.

Kažu da je prevencija ključ uspeha!

Koji su rezultati upotrebe kreme protiv bora za muškarce?

 

Rezultati redovne upotrebe ove kreme su:

  • smanjenje bora i sitnih linija,
  • smanjenje podočnjaka,
  • ublažava fleke na licu,
  • negovana koža lica ujednačenog tena,
  • vidno zategnuta koža sa manje znakova starenja!

Neborela krema je univerzalna i idealan izbor je i za muškarce i za žene!

Pavle se uverio u to, samo mu je žao što nije ranije počeo da je koristi.

 

krema za muškarce protiv bora

Krema za bore oko očiju za muškarce

 

Regija oko očiju je mnogo podložnija stvaranju bora zato što je tu koža tanja nego na ostalim delovima lica. Različiti faktori kao što su: mimički pokreti lica, pušenje, genetika, nepravilna nega i sl. mogu dovesti do pojave bora oko očiju.

Prvo, morate shvatiti zašto je to slučaj. Starenjem se gubi kolagen i elastin u koži, ali stvari koje nedostaju vašoj koži da ostane mladolika možete nadoknaditi primenom prirodne kozmetike. Veoma fine i površne linije oko vaših očiju mogu se poboljšati dobrom negom kože, uključujući strogu zaštitu od sunca, retinol, peptide i antioksidante u kremi.

Da li muškarci treba da koriste kremu za bore oko očiju?

DA!

Muška koža je deblja od ženske kože, ali i muška i ženska koža je najtanja oko očiju. Koža postaje tanja sa godinama, što znači da će se bore prvo pojaviti oko očiju!

Dobra vest je da vam ne treba posebna krema za ovu svrhu! Neborela je krema koja se može koristiti i u ovoj regiji. Ne samo to, nego deluje i na fleke i na podočnjake tako da bukvalno jednom kremom rešavate više problema vezanih za bore kod muškaraca i starenje kože. Kremu možete naručiti na linku: https://neborela.com/

Kako se koristi anti-age krema za muškarce?

 

Počnite dan sa blagim čišćenjem lica kako biste uklonili nečistoće i pripremili kožu za hidrataciju. Čisto lice omogućava bolju apsorpciju aktivnih sastojaka iz kreme Neborela.

Nakon čišćenja, nanesite Neborela kremu z. Sa svojim bogatim sastavom hijaluronske kiseline,  shea butera i drugih hranljivih sastojaka, ova krema ne samo da hidrira kožu, već pomaže i u borbi protiv znakova starenja.

Ovo radite ujutru i uveče.

A da rezultati budu još bolji, primenite i sledeće savete:

  1. Zdrava ishrana: Uravnotežena ishrana bogata antioksidantima, vitaminima i mineralima doprinosi zdravlju kože. Hrana bogata vitaminom C, E, i omega-3 masnim kiselinama može poboljšati teksturu i elastičnost kože.
  2. Hidratacija: Redovno unosite dovoljno vode kako biste održali kožu hidriranom i zdravom. Hidratacija iznutra je ključna za očuvanje elastičnosti i sjaja kože.
  3. Redovna upotreba kreme Neborela: Kontinuirana upotreba Neborela kreme može znatno doprineti smanjenju bora i poboljšanju izgleda kože. Ova krema je dizajnirana da ciljano deluje na probleme vezane za starenje kože, uključujući smanjenje bora, linija i podočnjaka i na poboljšanje ukupnog izgleda i zdravlja kože

Krema protiv bora za muškarce cena

 

Da se ​​razumemo, niko od nas ne postaje mlađi.

Ali, na sreću, nikada nije kasno  ili prerano  da počnete da brinete o svojoj koži.

Zato za novu svežinu vašeg lica Neborela kremu možete naručiti po promo ceni od 1890,00 dinara. 

Ali tu nije kraj iznenađenjima!

Ukoliko naručite dve Neborela kreme treća se dobija besplatno. Dakle, po ceni dve kreme možete dobiti ukupno 3 kreme. 

Lepo i zategnuto lice vas čeka! Naručite Neborela kremu već danas.

» PROMO CENA «
Srbija:

1890 RSD

Crna Gora:

18 EUR

BiH:

37 KM

Popunite formu Vašim podacima, i NEBORELA krema će stići na Vašu adresu za 1 do 4 radna dana.

Polja označena * su obavezna

Odaberite količinu koju naručujete: